嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有無人知南區海怡半島的兒科易秉賢醫生好唔好??

我仔仔一個多月大, 面仔出左好多紅色粒粒, 仲好似有d"龍"tim, 我住鴨脷洲o既, 想近近地帶bb睇醫生, 上網check到最近係呢位易醫生, 請問有無bb係睇緊佢?? ok嗎??
多謝回應~~

大宅

Re: 請問有無人知南區海怡半島的兒科易秉賢醫生好唔好??

易醫生lee幾日放假呀!

佢ok既, 都細心, 都好好傾, 問乜答乜。不過因為診所細, 所以我阿b 如果大病, 例如幾曰都唔退燒, 我就唔睇佢囉, 我出銅鑼灣d 醫生度睇。
因為佢診所細, 設備一般, 我個人覺得只係應付一般小病囉。

但總括來講都ok既。但皮膚有問題, 你可先比佢望望, 如果唔得就要去看皮膚科醫生。因為佢地d 藥一定無專科咁好!

大宅

YnnMa,

多謝你的回應, thanks~~
咁請問你係causeway bay睇邊個e生ar??
YnnMa 寫道:
易醫生lee幾日放假呀!

佢ok既, 都細心, 都好好傾, 問乜答乜。不過因為診所細, 所以我阿b 如果大病, 例如幾曰都唔退燒, 我就唔睇佢囉, 我出銅鑼灣d 醫生度睇。
因為佢診所細, 設備一般, 我個人覺得只係應付一般小病囉。

但總括來講都ok既。但皮膚有問題, 你可先比佢望望, 如果唔得就要去看皮膚科醫生。因為佢地d 藥一定無專科咁好!

大宅

我銅鑼灣就睇曾榮超。

而上次我阿仔皮膚唔好, 就睇史泰祖, 好返晒。

男爵府

Hi, YnnMa

請問可否pm曾榮超同史泰祖的資料給我, many thanks!!!

首頁

尾頁

跳至