跳至

首頁
12345...13

尾頁

大宅

已入數比HAPPY-BABY既媽咪請進入!!!

我好想訂呢套教材, ..你地有冇興趣訂呀??

--------------------------------------------------------
有興趣請post名,,我想睇下夠唔夠20位mami..
1. 意 粉

該用戶已被刪除

Re: 有冇mami有興趣一齊訂 Phonics Kids ??

大宅

Re:

momo豬ma..
pking我就只係睇過demo,, p kids我就有第一隻,,,又係冇書,,所以想買番一套有埋書,,因為意粉仔都好仲意睇kids果隻,,,
我聽d mami話,,pking既發音準dd,,但就悶好多,,,而p kids唔係唔準,,但就冇pking咁準,,,我自己比較過, pking既音樂感冇kids咁輕快,,節奏比較慢少少,,,但kids就好有節奏感,,亞囝都睇到笑哂口,,,
雖然pking果套準dd,,但如果太悶,,買左亞囝都可能唔睇,,,而kids呢套唔駛200蚊真係好抵....

佢713好似未計運費,,,運費耍睇番訂既總價錢幾多先知,,, :tongue: 但如果夾到有番20-20零個訂,,咁運費應該都只係好平,,,
該用戶已被刪除

Re: 有冇mami有興趣一齊訂 Phonics Kids ??

大宅

momo豬ma..
係呀,,亞囝幾仲意睇,,所以我想買一套,,,之前我係另一topic見有mami訂,,但佢地滿左人,,所以係呢度問下有冇mami訂,,如果果邊再有得訂,,我就係果邊訂..因為其實剩係4月mama可能湊唔夠20人,, :tongue:

別墅

意粉,

到時我地點交收呀?點比錢呀?

見平平地我都訂返套先~~~~
1. 意粉
2. Cherie&momo
3. Jenny (Cherie's friend)
4. Nancykit

thx. 意粉

大宅

Nancy..
我其實都未諗定點交收,,因為想睇下有幾多mami有興趣訂,,睇下夠唔夠數,,,同埋我冇呢d訂野經驗..所以仲未諗到交收同比錢既問題,,,
唔知有冇mami有係台灣訂野既經驗呢?
該用戶已被刪除

男爵府

Please count me in as well. thanks.

見平平地我都訂返套先~~~~
1. 意粉
4. Nancykit
5. tingfai

民房

意粉,
我有興趣, 平平地我都訂返套先~~~~
1. 意粉
4. Nancykit
5. HoHoJack

HoHo MaMa

複式洋房

意粉,
我有興趣, 平平地我都訂返套先~~~~
1. 意粉
4. Nancykit
5. HoHoJack
6. Christine (我有朋友經常來往台灣,可pm資料我問問交收方法)

HoHo MaMa[/quote]
汶靜 出生05年04月03日廣華

洋房

意粉,
I am interested in it too.
1. 意粉
4. Nancykit
5. HoHoJack
6. Christine (我有朋友經常來往台灣,可pm資料我問問交收方法)
7. pooh1012

大宅

Re:

意粉,

我之前係三聯書局睇過, 我勁有興趣, 原本打算去台灣時購買(不過唔知c6幾時抽到時間陪我去), 還打算踏朋友買, 但又唔想麻煩人, 如果而家有20個媽咪訂就好lu 頂埋我一份!

1. 意粉
4. Nancykit
5. HoHoJack
7. pooh1012
8. HAPPY-BABY

大宅

意粉,

我都有興趣訂, 請預我一份.

1. 意粉
4. Nancykit
5. HoHoJack
7. pooh1012
9. 小皇帝

別墅

HAPPY-BABY:
我都幾有興趣, 我會問
該用戶已被刪除

大宅

Re:

cheukyam

唔該曬你呀! 因為如果有你幫忙, 我唸我地唔洗訂夠數先訂到! 我唸其他媽咪都好多謝你既幫忙

我都send咗email問台灣個邊, 但未覆!

男爵府

1. 意粉
2. Cherie&momo x 2 sets
4. Nancykit
5. HoHoJack
7. pooh1012
9. 小皇帝
10. cheukyam (我呀嫂係台灣人, 我會問點樣可以訂到)
11. tingfai

洋房

[quote]
tingfai 寫道:

1. 意粉
4. Nancykit
5. HoHoJack
7. pooh1012
9. 小皇帝
10. cheukyam (我呀嫂係台灣人, 我會問點樣可以訂到)
11. tingfai
12. bbwanyung

大宅

可否next Tue cfm呀 !!

請問幾$$一套呀 tks
BBwanyung 寫道:
[quote]
tingfai 寫道:

1. 意粉
4. Nancykit
5. HoHoJack
7. pooh1012
9. 小皇帝
11. tingfai
12. bbwanyung

首頁
12345...13

尾頁

跳至