美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有冇媽咪 or 小朋友食僅藍梅素, 掂嗎?

有冇媽咪 or 小朋友食僅藍梅素, 掂嗎?

大宅

Re: 有冇媽咪 or 小朋友食僅藍梅素, 掂嗎?

什麼是藍梅素? 新產品?
是藍莓素Blueberry / Bilberry嗎?
我有食緊 Bilberry.
食咗隻眼無咁乾. 1 日食2次. 都ok.
**Loving You**

洋房

我都係食緊 bilberry.
係一日食 2粒, 食咗對眼無禁乾 和 舒服d. :lol:

洋房

我食靈目素, 食咗隻眼好舒服, 幾好.

複式洋房

係呀, 係呀, 係藍莓素Blueberry , 打錯字,
有冇覺得視力凊左呀? 你食那一個牌子呀?

bunny510 寫道:

大宅

我食緊o個隻係美國牌子. 我係yahoo拍賣買.
上面有寫明係含標準25%花青素. 但價錢好平 HK$180/100粒. 以咁嘅品質, 我就覺得抵食, 同食咗都有效, 隻眼都清咗d, 無咁乾.
鄧x峰o個隻太貴啦. 我睇藍莓成份兩隻都差不多, 但價錢就平好多. 而且我之前同yahoo個seller買 papaya enzyme plus, 食咗都真係有效果. 所以就繼續同佢買嘢.
你可以去睇下.
click here

creamy-lanlan 寫道:
係呀, 係呀, 係藍莓素Blueberry , 打錯字,
有冇覺得視力凊左呀? 你食那一個牌子呀?

[quote]
bunny510 寫道:
[/quote]
**Loving You**

首頁

尾頁

跳至