跳至

首頁

尾頁

別墅

好傷心...阿女返黎之後唔同曬

呢個星期送傢私黎所以張晴日湊返99到

昨晚湊返返黎.....發現佢唔同曬....

以前 成日笑 郁d都笑 成日講野 成日叫
依家 唔笑 發呆 野都唔講

以前 唔會望到d人喊 完全唔認人
依家 見到熟口面既人 望住成半個鐘先笑下

以前 唔飲夜奶
依家 3-4點發爛死都要飲夜奶

....唉 真係完完全全.....唔似往人既晴晴

佢係唔係晴晴黎架 :-( :-( :-( :-(

大宅

Re: 好傷心...阿女返黎之後唔同曬

bb即使有少少轉變,反應可能會好大,我囝囝一直由

大宅

我呢幾日同囡囡換左張床單,佢呢幾日夜晚都sleep得唔好,成日醒.所以話bb有少少轉變,對佢地的影響已經可以好大.

大宅

之前個女12:00am食最尾一餐就可以一覺瞓到10:00am,但之後想佢早啲瞓就近呢幾星期都10:30pm-11:00就比佢食但係佢而家半夜三點幾同五點幾喊到好大聲咁唯有抱佢暗佢瞓隔咗幾日就唔使抱,但係就晚晚半夜都喊我就比個奶咀佢,佢就瞓返但係佢個奶咀一跌又喊又要再起身幫佢攞返,晚晚如是一晚起幾次身,真係好累 :-( :-( 都唔知幾時先可以再一覺瞓到天光啦

大宅

我個囡米又係一晚醒幾次.比左奶咀佢都要係張床到典來典去先瞓得番,攪到我呢排都無覺好瞓.

大宅

唔好話俾左人湊啦,我阿b入左院一晚,我陪住佢,一路自己湊&餵人奶,不經護士or姐姐,佢而家出左院返黎都仲係傻傻地,少左好多聲,唔係好笑,同埋食少左,訓得唔好,成日訓訓下喊得好淒涼咁喊醒.

男爵府

abyyan:
你唔好咁傷心拉, 我埋又係同你一樣, 上個星期去完飲茶返黎又發燒又傷風感冒同咳, 逼住將個仔送左返媽咪到, 5日到我已經忍唔住要見個仔, 誰不知見到佢竟然唔認得我, 以前見到我同佢老豆係最開心, 又鐘意笑, 又鐘意叫, 又鐘意同我地傾解同玩, 但果日佢竟然唔認得我地, 仲要叫佢無反應, 同佢玩又唔笑, 又唔理我地, 搞到我眼水都出埋, 心痛到死, 第二日我未好返都要湊返佢返黎, 因為真係太唔捨得離開佢,但佢返黎一見到人又唔識, 屋又唔識就喊到好傷心, 眼淚都出晒, 我見到都心痛, 但第二日就習慣拉, 雖然我真係好唔開心同傷心, 但學老公話佢仲細過, 好多嘢會好快唔記得, 所以睇開的拉, 過幾日就會無事架拉.加油

別墅

我老公都話bb仔d記憶好快就會唔記得

>_<"先前仲話比99湊到讀書.....

依家經過呢1個星期 我真係唔會選揀比佢湊

希望囡囡返黎之後 會快d習慣返

不過經呢一件事之後 我諗我唔會再比人湊我個囡

因為我比較中意^^~佢痴住我 嘿嘿

好多謝大家既開解>3<親一個!!!

男爵府

我個囡之前一路都由十點幾半訓半食奶, 然後就訓天光, 但最近幾個星期, 唔知係咪因為作出牙仔, 每晚一定會突然大喊, 用任何方法都唔定, 淨係要你抱住佢, 直至佢完全熟睡, 否則一放下床仔又會大喊, 但日間就完全無特別野, 仍然玩得好開心, 成日講野, 仲食好多野添...琴日我同朋友帶麻佢去迪士尼, 點知撞岩成日都落雨, 番黎都驚佢半夜佢會喊, 點知佢訓左唔夠半個鐘, 就已經喊, 攪到我同老公成夜都要輪流抱佢, 到差唔多天光至可以放番落床仔呀... :-( :-( :-( 都唔知佢要幾時至正常番 ?-(

別墅

這排係7月節..佢夜晚先喊 會唔會係比野嚇親呀?

^^同我阿女冇事啦 今日帶左佢返屋企啦

一入門口就大笑 唔同佢玩都笑 嘿嘿

最後估計 佢認屋企 似係嬲我地成2個星期都唔帶佢返屋企

@@" 多謝各位關心>3<

侯爵府

好lor, 一天都光晒la.....
該用戶已被刪除

別墅

所以依家我冇咩事都唔會湊比99

山長水遠 掛住個心乾頂 都掛死我

仲要返黎唔認得我地 真係傷心死

茵茵 寫道:
[quote]
abyyan 寫道:
我老公都話bb仔d記憶好快就會唔記得
呢樣我好覺.我老公出完trip 番黎例牌要幾日warm up 囡囡先會跟佢.  [/quote]

首頁

尾頁

跳至