產前產後

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

你個B食人奶要埋身喂幾耐

別墅

Re: 你個B食人奶要埋身喂幾耐

4個字至半個鐘...
但基本上你唔放手,佢會(dop)答住你1個鐘都得
當我係奶咀咁 :lol:

大宅

我個時阿b食半個鐘至9個字咖~~

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我個b平時食十分鐘左右啦~
最多都係食15-20分鐘~
但係佢都重得好好~可能因為我出奶出得好好~
所以佢可以係好短時間內食到好多奶~~~

大宅

phoebelimit 寫道:
4個字至半個鐘...
但基本上你唔放手,佢會(dop)答住你1個鐘都得
當我係奶咀咁

agree

初初係醫院未上奶, 要近1小時, 之後30分鐘, 現在是10分鐘, bb通常要停停, 掃風, 再10分鐘
[嵐嵐寶貝豬][17/7/06(birth) --2.745kg ]   [ 22/1/0--6.44kg]

複式洋房

loveycat_0724,

想請問你平時吃什麼?魚湯,豬腳,木瓜?

大宅

hi,
我想知你哋就生之前, 會唔會有奶水呀!

男爵府

phoebechan2,

我冇話特別食哩d野嫁~
所以我都唔知點解我上奶上得咁快~
可能因為個個人唔同掛...所以我幫你唔到牙~sor~

男爵府

Irenesuet1,

有牙~我生之前都一直有奶水出~
而且有時仲會谷得好辛苦添~
不過都唔夠生完之後谷奶咁辛苦~ :-(

大宅

hi loveycat_0724,
你生時, 幾多日前有奶水, 我就生得, 現在完全無奶水, 怎辦!!!thx

男爵府

Irenesuet12,

我大約6-7個月左右有奶水出~
你放心啦~唔係個個都生前有奶水出嫁~
如果你想餵人奶既,記住bb一出左世係產房果陣~
叫姑娘即刻比你試下餵人奶,而且記住盡量多d比bb啜~
咁樣上奶都會上得好好多嫁~
可能因為我係醫院果陣已經成日餵阿b食~
就算阿b唔肯食我都試比佢啜~
所以依家出奶出得咁好啦~