跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇人打算係沙手仁安生?好唔好呀?

我睇緊個醫生係沙田仁安掛牌, 想問下好唔好, 本身都係廣華登記左, 家下仲未決定係私家定係政府生, 畀d意見我啦! 我預產期係07年3月

大宅

Re: 有冇人打算係沙手仁安生?好唔好呀?

聽講仁安都幾好架, 同埋好似話會分開大陸人同香港人, 唔會俾佢地同一層喎

大宅

多謝你回應呀!我老公怕我生左之後無人陪,會唔開心,私家就會彈性d, 仲有得陪過夜,所以諗緊仁安囉!

你有小朋友未呀?

大宅

由 朱寶 於 2006-07-28 23:17:06

多謝你回應呀!我老公怕我生左之後無人陪,會唔開心,私家就會彈性d, 仲有得陪過夜,所以諗緊仁安囉!

你有小朋友未呀?

我未有小朋友架, 今次都係第一胎

你老公好錫你喎, 佢諗住陪你過夜??

大宅

幾時預產期呀?

我老公對我好好, 但我都估唔到佢會細心成咁, 因為我都無諗過呢個問題,所以之前打算係廣華生, 點知佢今日就同我咁講,叫我考慮下去私家生.

大宅

朱寶,

我預產期係3月2..

咁你可以keep住兩邊睇, 到時真係揀私家都冇壞o既, 起碼都有政府keep住一齊check

大宅

我都諗全兩邊一齊睇, 你會係邊度生呀?

大宅

由 朱寶 於 2006-07-28 23:30:56

我都諗全兩邊一齊睇, 你會係邊度生呀?

我都未諗呀, 之前睇屯門醫院加健康院, 覺得好差, 聽日就試下去廣華排, 睇下廣華會唔會好d囉, 唔會的話好大機會去私家呀, 不過邊間私家都仲未諗...

大宅

廣華都幾full,三月好似仲有位, 我都係三日前去排, 二月就full左喇

首頁

尾頁

跳至