意見反饋
義工

想生BB 今日: 124|主題: 98042

跳至
今日day32,終於得左兼攞埋醫生紙啦,yeah
agl 該用戶已被刪除

今日day32,終於得左兼攞埋醫生紙啦,yeah

大宅

國民生產總值:4242

Re: 今日day32,終於得左兼攞埋醫生紙啦,yeah

恭喜晒呀~~~~~飲得杯落啦!!! 我都跟住你先, 快啲 bingo

瑪瑙宮

國民生產總值:131238

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

咁即係無避幾年呀??? 我都信緣份呢樣野, 而家等緊 :mrgreen:

唔記得左講: [size=xx-large]恭喜您!

agl 該用戶已被刪除

大宅

國民生產總值:1148

恭喜

大宅

國民生產總值:3118

恭喜

你 Day32 check已經好深色. 你平日cycle有幾長?
我今日 Day29 驗孕捧仲係好淺色, 唔知係唔係.
我時刻都記掛著我那未能來到世上的bb, 他永遠在我心裡某個角落.

侯爵府

國民生產總值:23641

恭喜你呀, agl!

o甘你是不是 0703媽媽呀???

複式洋房

國民生產總值:473

各位早啊
一上黎就有喜訊,好旺啊
agl[size=large]恭喜恭喜

大宅

國民生產總值:1826

agl, 恭喜恭喜..
放鬆心情啦..

大宅

國民生產總值:2202

agl,

恭喜恭喜

大宅

國民生產總值:1887

男爵府

國民生產總值:6758

好媽媽勳章

別墅

國民生產總值:657

Congulation!!!!!
又多一個豬媽媽 la.....

複式洋房

國民生產總值:432

Hello agl, 恭喜恭喜

我係0601媽媽,第日有咩about 懷孕, welcome to share...
1st 胎通常要到 20weeks 至 feel 到BB動, 但我在 16weeks 就 feel 到喇...因為啤梨仔隻腳好有力(lee d 都係佢出咗嚟至明白點解)
懷孕雖然幾辛苦, 但卻又是最幸福之時, 嗰種血脈相連嘅感覺, 生命嘅孕育, 所有人都錫晒你...一切一切都令你非常懷念喔

agl 該用戶已被刪除

男爵府

國民生產總值:7112

wah! so happy for you! 恭喜恭喜!!!

大宅

國民生產總值:1587

agl,

恭喜
我都期待哩一天的來臨, 希望快 d 到啦 ....
多謝你的分享, 可以鼓勵一吓大家, 我地希望在明天

別墅

國民生產總值:525

agl,

恭喜哂! 又多一位媽咪啦, 多多保重, 休息多d同埋食多d野, 希望你生個健健康康ge BB!

其他姊妹努力呀! 希望個個排住隊報喜啦! (包括我在內!

大宅

國民生產總值:3875

agl

congratulations to u
it's really good to hear

may i ask did u 平訓 or 墊高pat pat after dodo?heeee

侯爵府

國民生產總值:23457

agl,

為你高興呀, 我地這班等緊的都希望好快得啦, 沾下你d旺氣先, 恭喜恭喜

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.