嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

別墅

濕疹bb多數會飲咩奶粉ar?

我呀b6個月有濕疹飲開森永但係發覺佢越來越瘦想幫佢轉過隻奶粉,唔知邊隻好有冇媽咪可以比d意見呢?thx~

男爵府

Re: 濕疹bb多數會飲咩奶粉ar?

我個囡轉飲明治大仔,真係有好轉...

大宅

醒目開學勳章

My doctor introduced my son to drink S26 HA. :-P

別墅

but我聽人講S26 HA有棕X油喎.......
卓衡父母 寫道:
My doctor introduced my son to drink S26 HA. :-P

大宅

醒目開學勳章

As far as I know, only 雅培 has not 棕櫚油 in HK. Even 森永 also has 棕櫚油.
賀師奶 寫道:
but我聽人講S26 HA有棕X油喎....... [quote]
卓衡父母 寫道:
[/quote]
該用戶已被刪除

別墅

1-3個月食能恩 但苦我女唔食

轉左s-26ha 非常好

別墅

我上去re-on訂奶粉睇到佢地幫日本森永集團強調森永係冇棕櫚油喎..但係有椰油law.
卓衡父母 寫道:
As far as I know, only 雅培 has not 棕櫚油 in HK. Even 森永 also has 棕櫚油.[quote]
賀師奶 寫道:
but我聽人講S26 HA有棕X油喎....... [quote]
卓衡父母 寫道:
[/quote][/quote]

大宅

醒目開學勳章

Really, my info is from BK's messages. ?-( It just wrote on Japanese word, no translate to Chinese.

首頁

尾頁

跳至