興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019勳章

請問邊度可以買到好靚的pop-up books?

今日在toys'r'us買到一本, 好靚好靚, 但回家發現有一部份被撕爛了, 但toys'r'us 話已無新貨, 唯有退錢比我!

toys'r'us係有唔少好靚的pop-up書, 但大部份都比小朋友撕爛, 好可惜, 請問大家知唔知仲有邊度可以買到好靚的pop-up books?

大宅

Re: 請問邊度可以買到好靚的pop-up books?

POP UP 書在香港都幾難買,英文妳可以dymock 等專買英文書店都有,中文就沒見太多,好像只有三四本,都是在一些特價推銷的書展看過,都好似60元左右,我就在台灣訂回來,是"寶寶驚奇翻翻書",圖書館都有得借,只可惜有時給小朋友弄爛了。

大宅

Dymock or PageOne.

別墅

I highly recommend Crown Books. They have a lot of choices and usually selling at very competitive prices. (much lower than Dymocks, Page One, etc.)

Besdies, Kiss my kids also offers some real bargains. Happy buying.

大宅

醒目開學勳章

Yes, visit Learn and Play at Mong Kok.
Address below.
http://learnandplay.com.hk/hkshopaddress.htm

大宅

i bought from amazon or dymock...

禁止訪問

大宅

Thx!

tazmanic 寫道:
[quote]
rat 寫道:
POP UP 書在香港都幾難買,英文妳可以dymock 等專買英文書店都有,中文就沒見太多,好像只有三四本,都是在一些特價推銷的書展看過,都好似60元左右,我就在台灣訂回來,是"寶寶驚奇翻翻書",圖書館都有得借,只可惜有時給小朋友弄爛了。

I brought one today at wanchai at 78.4 (after 20% discount) POP UP BOOK CLICK HERE[/quote]

首頁

尾頁

跳至