心聲留言

跳至

首頁

尾頁

大宅

LB 香薰傳鎖公司

有無人聽過, 上過去, 做過, 請分享經驗?
有成功(例子) or 失敗(例子) 的經驗分享嗎?
我有個朋友做了一個月, 成日好似要拎錢上去, 好擔心呵?

:-( :-( :-(

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Re: LB 香薰傳鎖公司

我以前有個男友係LB做, 做咁耐都無讚到錢, 佢話佢之前D女朋友都話過佢, 佢都唔聽, 所以咁佢D女朋友都離開佢因為佢成日覺得有錢搵, 佢仲介紹左佢D FD去個度做, 佢D FD都係全部離開晒, 佢之前放係個度D錢, 全部攞晒香薰走, 聽聞佢地個對人都解散左.

但我有個朋友佢近牌係LB做, 佢話搵到錢, 佢仲去歐洲旅行, 佢係咪搵到我地無人知, 只係聽佢講
[img][/img][img align=left

大宅

係唔係銅鑼灣果間?上到去要 check 身份証至俾人入去。我果次想去俾佢地三個人一齊夾住我,煩o左我成兩個鐘。我問朋友有冇錢賺,佢就唔肯正面回應我。

大宅

Oliviachan 寫道:

有無人聽過, 上過去, 做過, 請分享經驗?
有成功(例子) or 失敗(例子) 的經驗分享嗎?
我有個朋友做了一個月, 成日好似要拎錢上去, 好擔心呵?

:-( :-( :-(

上去聽都系講廢話O者. 你聽過依間公司未?
如果佢今日好成功,會講佢以前失敗的例子同經驗.
做生意吾系賺就系蝕 LA

怕蝕去做打政府工或羅綜援一定賺

子爵府

Oliviachan
又問 總之,你揾到好多水魚上去比$,咁咪揾到$囉!!

首頁

尾頁

跳至
熱門主題