意見反饋
義工
[2006年] 有冇人會坐月買廿八方,好唔好?

侯爵府

國民生產總值:21046

好媽媽勳章

有冇人會坐月買廿八方,好唔好?

hi all
有冇人試過廿八方,好唔好?
金裝or精裝.
會不會bb展有優惠仲平,
會不會幾個人一齊買仲

公爵府

國民生產總值:26780

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Re: 有冇人會坐月買廿八方,好唔好?

我冇試過,不過都有媽咪話好,我會買金裝,bb展好似係2080送一本書同bb監聽器,可能仲有d小贈品既,我同媽咪睇過,佢見到d藥材有分咩時候食咩(即每個時間需要補咩),都話幾好,唔使自己執,幾好幾方便,所以我會買,不過集體訂又唔知會唔會平d bor,你有冇問過呀?

[/url]

大宅

國民生產總值:3045

我朋友係4月生左個B
佢都有飲廿八方
而且覺得幾好
佢仲叫我一定要買黎調理進補
因為坐月唔係好方便成日出街睇中醫
而且我自己又無相熟既中醫師

我朋友提議我買金裝
因為價錢都係差少少
我係護協聽talk訂左
我諗$2080係最平架喇

大宅

國民生產總值:1087

請問廿八方是什麼東東?不同體質的產婦都合用嗎?

大宅

國民生產總值:3045

cherrysino
廿八方資料如下︰
http://www.byf.com.hk/feedback.html

別墅

國民生產總值:787

咦.. 都唔平喎~

男爵府

國民生產總值:9125

2018勳章

各位媽咪~~~
我有推薦可以送出
憑推薦券購買「產後進補廿八方」

金裝--優惠價$2,180(原價$2,580)可獲$100健怡坊現金券
精裝--優惠價$1,480(原價$1,580)可獲$50健怡坊現金券
素食裝--優惠價$1,780(原價$1,980)可獲$50健怡坊現金券

**每券只限使用一次,可用於傳真訂購或往門市購買.

**有興趣的媽咪請pm你的郵寄地址給我

大宅

國民生產總值:1087

咁用要加乜嘢材料一齊煲呢?燉還是煲啊?!
日內什麼時候飲呢?
同時間是否可以食薑醋及飲用其他如花膠東蟲草等呢?

Anyone there has tried this can be sharing??????????

大宅

國民生產總值:2165

我前兩日在會展已經訂了, 價錢係$2080(金裝), 因為自己同奶奶都係唔識要煲D咩, 所以穏陣D, 唔敢自己亂買野煲.

佢每包都係獨立真空包裝的, 包裝後面有中,英文指引要怎樣煲同埋每次加D咩落去煲(有時肉, 有時雞), 頭幾日係唔需要加其他材料的(因為要清D), 好似煲湯咁, 都幾方便.

cherrysino:
以我所知, 係同時可以食薑醋架, 至於其他補品, 可以食完廿八坊之後再煲黎補身. 因為廿八坊已經調較好足夠的份量, 所以應該足夠的, 咁當然自己再補長D時間會好D啦. 佢會送本書仔俾你建議咩階段煲咩湯水 架, 都幾有用.
http://albums.vitapixel.com.hk/200709/heison/cover.html

大宅

國民生產總值:1774

我都响會展睇過, 原先都有心郁郁想買, 但係我打算餵人奶, 睇到單張簡介原來都有機會令bb熱氣, 到時要煲返d金銀菊俾佢飲, 我覺得都係博唔過, 所以都係寧願食薑醋同其他補品調理返會好啲.

洋房

國民生產總值:32

我有廿八方精裝出讓, $1350, 無贈品, 只限沙田及葵靑區, 因為盒野好重架, 有意請pm我

想知點解我會出讓, 可以睇呢度:
click here

男爵府

國民生產總值:9414

我响會展買, 價錢係$2080(金裝), 佢每包都已經調較好足夠的份量, 都幾方便.應該足夠的,因為自己同奶奶都係唔識要煲D咩, 所以穏陣D, 唔敢自己亂買野煲.

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.