義工
[2004年或之前] 有無人跟廣华助產士小組

民房

國民生產總值:9

有無人跟廣华助產士小組

有無人跟廣华助產士小組

洋房

國民生產總值:63

Re: 有無人跟廣华助產士小組

有呀有呀我跟了廣華的助產士小組..
但要到1/9/06 先返去
所以都唔知佢地係點的
我預產期係 24/1/07, 你呢???

大宅

國民生產總值:1847

我都入咗, 不過要14/8 先第一次由助產士 follow (好似係group 1), 到時一齊分享下啦!

複式洋房

國民生產總值:286

我都係呀, 我就4/9先由助產士 follow

大宅

國民生產總值:2151

Re: 有無人跟廣

瑤瑤312,

我都係呀, 我同你一日呀...你幾多點呢?唔知到時會唔會見到你呢...hehe...
[img align=right]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD5/86639/bb2.gif[/img]

別墅

國民生產總值:1650

各位,

您地好? 我都join左助產士小組, 會係8月11日第一次由佢地follow up, 返來再同大家回報一下情況。

之後8月18日就去做超音波檢查。

複式洋房

國民生產總值:286

Nicole1982,
咁岩呀, 我book 左 14:30, 你呢 ? 如果你都係下晝, 我地要搵個方法相認啦

大宅

國民生產總值:2151

瑤瑤312,

我book左早上呀, too bad, 唔可以同你相認呢...唔緊要啦...希望下次可以見到你啦... :-P
[img align=right]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD5/86639/bb2.gif[/img]

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.