義工

香港18區媽媽會 今日: 25|主題: 153067

[葵青區] Playgroup in Tsing Yi

男爵府

國民生產總值:5616

Playgroup in Tsing Yi

Aug 27 Playgroup

地區:葵青區
地址:新界青衣長發商場四樓舞蹈室
時間﹕2006-08-27 星期日 ( 12:00 至 14:00 )
對象﹕6-18個月BB和父母
負責人﹕ Emily (聯絡 Emily)
網址: http://emily.babysky.hk/
費用﹕$70(每位BB計), 銀行入數
名額﹕15
報名人數:0
截止報名日期:2006-08-26 00:00:00

活動內容:
BB互相認識、跳跳舞、唱歌仔、大小肌肉運動、玩遊戲(盪鞦韆、爬行比賽、按摩)自由時間(內容由負責人決定)

大宅

國民生產總值:1212

Re: Playgroup in Tsing Yi

我已報咗名, 但係想知係唔係一定要去銀行入數先呀!
可否到埸先付呢?
而且你會唔會再打電話比我地 re-confirm date & time.

男爵府

現起要銀行入數, 日期及時間已確定的, 不會以電話通知

大宅

國民生產總值:1212

Emily,

Pls advise bank name & a/c number to us. 入完之後
點呀! E-mail or fax 給你 or 到時先比你呢?

emily_ng 寫道:
現起要銀行入數, 日期及時間已確定的, 不會以電話通知

男爵府

國民生產總值:5186

emily_ng

希望今次的playground會有多些遊戲玩及活動,
因27 Aug., 06 playground 是兩個鐘, 我期待
你的playground會比一個鐘的精彩!!!

複式洋房

國民生產總值:416

i wanna to join too

男爵府

我會以Babysky電郵通知你需要的資料, 例子: 請在8/2日或之前, 交$70(每位BB計)到HSBC xxxxxxxxxx, 入數後請以電郵通知及保存入數紙待8/6 playgroup可出示. 如是網上入數可直接電郵入數存檔

天藍兩個鐘不會太大分別一様是BB互相認識、跳跳舞、唱歌仔、大小肌肉運動、玩遊戲(盪鞦韆、爬行比賽、按摩)自由時間(內容由負責人決定)

男爵府

國民生產總值:6172

Emily,

我都想問呀,係咪收到E-MAIL才知道妳的bank name & a/c number 入錢錢比妳呀,跟住又點通知妳入左數呢?
唔該話我知丫~~THX

http://cheukhin0507.spaces.live.com/PersonalSpace.aspx?_c02_owner=1

大宅

國民生產總值:3811

好媽媽勳章

hi Emily,

$70 是每個BB計, 咁到時我可唔可以帶埋大仔來玩 ?
我已報咗名. 未收到A/C NO.
維維:new born 7.38lbs;6/OCT/07 33lbs 哥哥 : 6/OCT 55lbs

男爵府

ok not a problem!

洋房

國民生產總值:280

我BB依家先5個月,可以參加嗎?

男爵府

如可坐到, 便可以參與

洋房

國民生產總值:280

emily_ng 寫道:
如可坐到, 便可以參與

依家仲沒得.. :-( :-(

男爵府

其實如你唔介意, 都可參加, 因可以同其他媽媽認識及交流下

男爵府

國民生產總值:6172

通常幾內之前會通知入數??????????
係咪收齊15人才入數呢?
http://cheukhin0507.spaces.live.com/PersonalSpace.aspx?_c02_owner=1

洋房

國民生產總值:88

在那裡?

男爵府

我會在8/21通知大家

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.