意見反饋
義工

自由講場 今日: 434|主題: 994930

跳至
開心樂園餐送反斗車王車仔

大宅

國民生產總值:2491

開心樂園餐送反斗車王車仔

http://www.mcdonalds.com.hk/chinese/kids/cars/index.htm

hehe...今朝特登食開心樂園早餐換左架閃電王麥坤lu.

別墅

國民生產總值:634

Re: 開心樂園餐送反斗車王車仔

Yes,我都見到,好正!一定要換返一架比仔仔先
你們好我係新加入的媽媽 ;-) :-D

大宅

國民生產總值:4550

BK Milk勳章

我換左啦。

公爵府

國民生產總值:28403

2018復活節勳章 2018勳章 畀面勳章

我also換左閃電王la

HIMMAMA3  男爵府

瑪瑙宮

國民生產總值:131825

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

男爵府

國民生產總值:6647

好媽媽勳章 醒目開學勳章

珍珠宮

國民生產總值:47097

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

頭先換哂兩架比囝囝,佢好鍾意,架車都好靚
愛 我 就 別 傷 害 我

該用戶已被刪除

大宅

國民生產總值:2560

複式洋房

國民生產總值:139

禁止訪問

國民生產總值:24331

好媽媽勳章 畀面勳章

別墅

國民生產總值:731

咁這星期換邊幾架?
我個仔係反斗車王嘅SUPERFANS

水晶宮

國民生產總值:51414

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

侯爵府

國民生產總值:23642

唔記得左去換tim, :-( :-( 希望聽日仲有得換啦!!

大宅

國民生產總值:2789

唔知聽日仲有無呢,,, 我兩個仔都好
鍾意

男爵府

國民生產總值:9416

今日囝囝朋友仔係m記開Birthday Party ~
我囝囝換果架係閃電王麥坤特別版黎架~好開心

大宅

國民生產總值:1213

My son likes the red color one more.

洋房

國民生產總值:193

我仔仔好中意成套車車

珍珠宮

國民生產總值:46467

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我換左閃電王麥坤同藍天博士.

下星期去換莎莎同哨牙0麥~~~

大宅

國民生產總值:2491

popoivman 寫道:
我囝囝換果架係閃電王麥坤特別版黎架~好開心

popoivman,

閃電王麥坤特別版係點o架?

btw, 原來d車仔就算同款, 但個樣係會唔同o架, for e.g., 我個仔架閃電王對眼係向前望, 但我姨甥果架對眼係"斜呢"架, 仲有仲有, 麥記official website架雷蒙係紫色, 我尋日見世貿架display係green, 夜晚返aberdeen見到果架係yellow黎o架................hahaha............interesting

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.