意見反饋
義工

自由講場 今日: 3716|主題: 1005374

魔怪屋係唔係間間戲院都有3D?

大宅

國民生產總值:2347

好似要用特別眼鏡先可以有3D效果,
咁係唔係間間都有?

大宅

Re: 魔怪屋係唔係間間戲院都有3D?

請問有冇人知呀?

大宅

我現在知道將軍澳果間冇3D效果啦﹗
請問邊間有呀?

禁止訪問

國民生產總值:16556

大宅

我睇電視介紹話係最新科技3d喎,
我上網睇d人寫既影評,有d都話3d做得好好。
請問有冇人知邊間有3d睇呀?

conniechan1975 寫道:
this movie is 3D? that mean wear those glasses? i just went to cityline website. it didnt say this movie is 3D wor

大宅

國民生產總值:1011

3D動畫,應該係講呢套卡通 d 劃法 & 效果! 有 d 動畫係平面, 例:電視卡通叮噹!! 早前亦有 d 卡通電影係 2D 效果!!

所以呢套魔怪屋係 3D 立體動畫, 用肉眼睇, 好有立體感, 好似真人&真物件咁!! (唔洗帶特別眼鏡)

水晶宮

國民生產總值:54168

2018勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

The first time I saw 3D film is "olar Express". Felt very strange.

This time is OK. The film is exciting and interesting.

大宅

thanks!!

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.