心聲留言

跳至

首頁

尾頁

大宅

我99成日爭住抱阿b.......

我99成日爭住抱阿b,我真係驚阿b以為佢先係阿媽,咁就大鑊,咁多位靚媽媽我個b出世無耐,我99成日爭住抱阿b,阿b會唔會真係以為佢先係阿媽,連c6收工返

禁止發言

好媽媽勳章

Re: 我99成日爭住抱阿b.......

大宅

我好明白你既諗法, 因我以前生完 BB 無耐, 都好唔鍾意其他人抱我 BB , 由其係男家既人, 見到我會好火 , 我完全明白你既感受!

後尾到我 BB 慢慢大個仔後, 我就開始無唔開心啦! 你呢 d 情緒, 我好明白!! 希望你快 d 無事, 因嬲黎都無用, 你無理由因為呢件事, 同你 99 反面! 唉...........我都唔知點安慰你, 因我以前都係咁, 只係等時間過去, 我就無事啦! 希望你唔好同 99 攪到關係差, 因大家仲有好多日子要相對!

子爵府

MuiMuiSam
睇開d啦,99只不過係鍚bb! :wink: 我冇人幫手咪仲慘

子爵府

好媽媽勳章

其實你奶奶都係想抱多d...見多d bb...遲d你地搬...到時佢想見bb...都好難話想見就見...

[url=http://lilypie.com][img]

複式洋房

如果到你做99 or 婆婆時, maybe 你都係咁呢

男爵府

好媽媽勳章

當女女出生時,我都好唔鐘意有人抱呀囡,但當呀囡大大下,而又多左一個仔時,我真係求之不得有人抱多些佢地,自己抖下休息下,同埋,兒女大大下係知邊個係父母的,不用太擔心,只要對方是鍚佢地巳好足夠

首頁

尾頁

跳至
熱門主題