意見反饋
義工

論盡家傭 今日: 8|主題: 126652

急問!!bun bun無返屋企

大宅

國民生產總值:1008

好媽媽勳章

急問!!bun bun無返屋企

今日bun放假,she said she will be late at 10pm, but she have not come back & her cell phone is suspended.
what should i do ? call police or immigration dept??
urgent pls help!!!!! :-(

大宅

國民生產總值:3552

Re: 急問!!bun bun無返屋企

你pm我留你個電號比我,睇睇winnie媽,fa姐,或者我同大家有乜辨法幫到你....

別墅

國民生產總值:827

家下的外傭真係愈來愈過份. 好似要唔見24小時先可以報警喎.
唔知現在你工人返了未?可能係玩到唔捨得返屋企.
等到明早都唔見佢返就報警備案啦.
見到佢返來時, 問佢點解咁遲, 手電又唔通,遲返又唔打番來講聲,
同佢講你打算報警添.因為你有責任負責佢的安全,
由於你好擔心佢的安全,所以無下次.

大宅

佢冇留電號比我既pm,佢工人應該返咗掛....

大宅

國民生產總值:1008

好媽媽勳章

bun bun成一點鐘先返, 問佢點解遲,佢話有d郵件俾佢遲左, 點解cell phone service suspened, 佢話無交電話費 , 點解唔call us, no answer, just said sorry.
:evil: 只係做左七個月就變得過份, 點算!
仲要佢take care 七個月大的囝,都真係唔放心.

複式洋房

國民生產總值:251

我同妳一樣, 我的bun仲唔係今日(30/7) 放假, 但是一早唔見咗人,到現在還未見人。what should i do ? call police or immigration dept??
urgent pls help!!!!!

複式洋房

國民生產總值:251

大宅

sephina ,
收pm,thx~ 頭先你send pm比我....但喺呢度字面上好難教你點做 你reply返我同留電話比我先啦..因為唔想喺度教大家點做d細節野...希望大家明白

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.