意見反饋
義工

自由講場 今日: 727|主題: 1004997

urgent~我個囡吞o左d發泡膠落肚....

子爵府

國民生產總值:13979

畀面勳章 環保接龍勳章

urgent~我個囡吞o左d發泡膠落肚....

請問有冇事o架??
唔該晒~

侯爵府

國民生產總值:24282

好媽媽勳章 畀面勳章 親子達人勳章

Re: urgent~我個囡吞o左d發泡膠落肚....

唔好咁擔心,多唔多??有冇鯁住口嚨.若果一粒仔就唔會有大礙既.

大宅

國民生產總值:1761

幾大的發泡膠? 你個囡幾大?
應該沒有事的,
之前我的學生吞了一個大銀,
看醫生, 醫生只給了一些瀉藥,
叫家長留意大便, 三天之內排出便沒事,
希望你個囡都很快排出來!

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

gogoblue,

多就唔算好多....應該5毫子size到....係一塊咁o架~佢本來坐係度玩波波,轉頭就見佢好似食緊野咁,跟住就發現原來佢咬緊個波波,已經冇o左兩忽...有一忽我地"了"得返...另外一忽就搵唔返...... :-(

佢冇鯁親,仲好似好好味咁...見到我地掉個波落垃圾筒仲喊到鬼咁大聲 :-(

水晶宮

國民生產總值:62361

好媽媽勳章 畀面勳章

我記得我教個女食香口膠
佢果陣好似得2歲
我食佢又要
我咪俾佢食囉之後同佢講話食完一定要吐出黎架
唔係會死架
咁我睇住佢食佢又識吐出黎
咁我一d都唔擔心咁∼再俾佢食
之後佢一路食一路玩
過左一陣
我個女走黎同我講:媽媽∼我就黎死喇:-(
我話:點解呀
佢話:我吞左舊香口膠落肚呀 :-(
我就 :
我話:唔怕啦∼飲d水落去無事架喇
不過食得多香水膠落肚都會死架
佢話:哦 :-(

我諗無咩大礙o既
如果擔心∼去睇急症啦
安心d

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

race,

我都希望佢順利排返出o黎啦...最怕會唔會有害物質係個胃裡面殘留咋~ :cry:

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

揚莉煒媽咪,

哈哈~你地兩母女d對話好搞笑呀! :mrgreen:

侯爵府

國民生產總值:24282

好媽媽勳章 畀面勳章 親子達人勳章

蘇樂B,

我個囡上次都吞咗d軟臘落肚,我都係驚有化學野係個胃到.
我個時都唔知點算,都驚佢有危險.不過我諗少少應該無事既.我見佢無肚痛又無痾.

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.