意見反饋
義工

親子旅遊 今日: 19|主題: 148960

想帶"老人家" 去旅行, 有咩地方提議呀?
該用戶已被刪除

想帶"老人家" 去旅行, 有咩地方提議呀?

珍珠宮

國民生產總值:33595

DHA勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

Re: 想帶"老人家" 去旅行, 有咩地方提議呀?

日本 新加坡 台灣 韓國

男爵府

國民生產總值:6704

"靚靚"歐陽太 寫道:
想帶父母去旅行, 又吾想去太遠, 又想坐下飛機, 可以去邊好呀?佢地只去過海南島及桂林, 請指點下啦~~~tks!

可以去上海、蘇州、杭州4天團~
如果妳父母想去耐 d.....可以加埋南京、無鍚共7天~

複式洋房

國民生產總值:308

日本, 韓國

男爵府

國民生產總值:6787

japan

hoi nam do

taiwan

singapore

大宅

國民生產總值:3196

2018勳章

去曼谷啦! 我每年都會帶我媽去旅行, 今年選擇了曼谷, 因多shopping mall, 食物選擇又多, 不須要去太多地方, 行吓商場買吓野, 倦了帶他們做massage, 他們會玩得舒服又開心! :lol:

男爵府

國民生產總值:6946

台北都唔錯,有捷運好方便

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.