意見反饋
義工

自由講場 今日: 495|主題: 1005650

兒童用品店員態度........唉!

大宅

國民生產總值:1868

兒童用品店員態度........唉!

上星期六,我去左旺角一間兒童用品店買用品,當我購買後,店員送了一張免費play group coupon俾我(連發票正單一同出示coupon才有效),同時,店員提醒我可以到商場參加抽奬,抽奬處人員通知我需要留發票領奬。由於,我未有可以去play group咁大既小朋友,我唯有給朋友吧!
突然,我發現有問題呀!同一張發票由誰保留呢?我真係好日都唔會見到我朋友一次,俾到發票佢,抽奬發票方面又點保留呢?!於是,我就打電話問番用品店職員可以點解決。點知,佢問我你俾咩朋友?張coupon係俾你自己用唔係俾你朋友用的,你要俾佢都冇辦法,你自己取捨。我同佢講,咁你公司安排有點不當。佢話唔覺有咩不當,係你麻煩。吓!我立即同佢講,咁我向你公司問下可以點解決喇!唔麻煩你喇!

問題係:
1. 我只係問下有有共他方法解決,冇都唔梗要,唔洗咁既態度下話?!
2.唔通我未有一個可以去得play group既bb係唔可以買用品嗎?
3.我唔想浪費張coupon,俾朋友又係罰過咩?俾咩朋友用都要你去過問嗎?

真係好一次掂錢買難受既經驗喇!

侯爵府

國民生產總值:24623

好媽媽勳章 畀面勳章

Re: 兒童用品店員態度........唉!

比我打去complain佢,佢d態度咁差咩麻煩呀,而家只係喺電話講已經咁既態度,如係現場咪

大宅

你講啱,所以,我問佢公司當日己經順便complain埋佢喇!

男爵府

國民生產總值:7466

岩...贊成投訴佢呀...甘既服務態度邊得架 :tongue:

大宅

其實,我都有反省過自己係咪真係煩麻呢?不過,我諗下又唔係喎,再煩麻既客都唔應該咁既招呼下話。

伯爵府

國民生產總值:15505

agree!
jvkll 寫道:
岩...贊成投訴佢呀...甘既服務態度邊得架 :tongue:

大宅

國民生產總值:4268

bxbx dream???
我只講事實

大宅

janjet 寫道:
bxbx dream???

你係o黎間遇過類似咁既遭遇呀?

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.