意見反饋
義工

育兒好物 今日: 14|主題: 92772

跳至
惠x 輕鬆穿m 碼大平賣

大宅

國民生產總值:2203

惠x 輕鬆穿m 碼大平賣

今日我係惠x 買了4boxes

係5元4片既試用裝, 任買幾多都得.. 結果.. heee 入了4箱, 即係為起上來... 100元有80片...

平時要成79.90, 32片咋...

你地明天去睇下啦...

子爵府

國民生產總值:11564

好媽媽勳章 畀面勳章

Re: 惠x 輕鬆穿m 碼大平賣

erikalo:請問你係邊間買呀?有無L碼呢?
thanks

男爵府

國民生產總值:9180

畀面勳章

我去屯門市中心嗰間都無既,你喺邊間買架

侯爵府

國民生產總值:23287

畀面勳章

我係北角搵左3間都冇呀 :-(

男爵府

國民生產總值:8666

我在屯門蝴蝶村買左, 不過收銀機個女仔話哩d係試用裝唔可以買咁多, 我買左10包咋, 唔知百x有冇得賣?

大宅

國民生產總值:2544

erikalo,

請問邊間惠x?

侯爵府

國民生產總值:21021

我之前都入o左一箱, 我都想再買, 不過我家附近的惠康唔見 ?-(

大宅

國民生產總值:1542

輕鬆穿m 碼同尿片o既m碼係咪一樣大?

子爵府

國民生產總值:14343

好媽媽勳章 醒目開學勳章

可惜可惜...我個仔著L碼都緊...所以又係冇我份... :-(

大宅

國民生產總值:2203

sorry... late reply

I bought it at Tin Hau MTR Wellcome

伯爵府

國民生產總值:18285

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

請問.....輕鬆穿m 碼同尿片o既m碼係咪一樣大?

子爵府

國民生產總值:14343

好媽媽勳章 醒目開學勳章

peaceaa1122 寫道:
請問.....輕鬆穿m 碼同尿片o既m碼係咪一樣大?

冇記錯係褲仔大d~
因為褲仔其實都係要黎for你介片用...所以唔會做得太細~
我諗係預片L碼等於褲仔M碼啦~
因為我個仔著緊L碼片時我就同佢用M碼褲也都重著到~
到到M碼褲唔岩著時我個仔就差唔多用加大碼片~

伯爵府

國民生產總值:18285

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

thanks....咁未arm

複式洋房

國民生產總值:208

Pampers輕鬆穿中碼同棉柔中碼Size係一樣o既

珍珠宮

國民生產總值:42231

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

藥房 $65 / 32條喎 (m碼), 好平~~~~ 應該平過 惠 x

洋房

國民生產總值:267

我在藥房買開 $59/32條.

珍珠宮

國民生產總值:42231

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

邊間呀? 唔洗2蚊一條咁平?????

sweetsweet1 寫道:
我在藥房買開 $59/32條.

侯爵府

國民生產總值:24959

2018勳章 親子王國15週年勳章

係褲仔個彈性大D, 真係有2倍咁大, 我呀女著M碼, 佢表姐著XL, 著M碼輕鬆穿都0岩.

[quote]
peaceaa1122 寫道:
thanks....咁未arm

子爵府

國民生產總值:12454

yes,只不過輕鬆穿彈性好,可以拉到好闊
cmchan 寫道:
Pampers輕鬆穿中碼同棉柔中碼Size係一樣o既

大宅

國民生產總值:2544

erikalo 寫道:
sorry... late reply

I bought it at Tin Hau MTR Wellcome

請問放係邊?我家姐今日放工去睇都冇。

跳至
  • 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.