心聲留言

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

M記.....令我反感

今次係換呢個反斗車王車仔唸起都好鬼慶,某間麥記d職員服務態度差都一次又一次另我失望,尤其是身為經理都不知所謂,上次係同我囝開生日會都好慶,係經理搞的,唔搞氣氛不得止,小朋友一張貼紙都無送,還有生日相佢話今年無得影,生日主角都話唔同佢影,咁叫生日會?乜都只答一句今年無啦,今年無啦,之後嘈了一倫先同返我哋影,但好求其影,無影到生日蛋糕,我朋友係第二個區同小朋友開完生日會乜都有,有搞野氣氛又多遊戲,又派貼紙,同埋最緊要生日相佢哋都有,連我朋友都話呢間差,叫我以後唔好再同小朋友去開生日會.尤其是呢間我有時經過買野,都唔只一次啦,都唔知係咪服務業,幾個月都唔改進.

我終於一日內買了4個餐,巳換了4架車.早餐2個餐換了2隻,l隻麥坤(左斜眼),1隻博士.
見到有些bk有d媽咪d dirty版麥坤咁靚,我午餐又買多了2個餐,1隻麥坤(右斜眼)唸住換埋dirty版麥坤,我開頭問個職員係咪有dirty版,職員拿比我睇話得show出來呢隻問我係唔係,我話係呢隻,佢話得show出來呢隻無膠袋問我要唔要,佢話一箱唔知有幾隻,人哋話十幾隻,佢哋話好難找比你,另一職員又找了幾隻左右眼比我睇,唯獨唔找dirty版,我話無個膠袋無問題都換啦,跟住我問我個囝佢話要,我咪同職員講我哋要呢隻無袋dirty版,之後個職員又問個經理,個經理即刻話唔比換,話無袋無得換,之後我個囝想喊,我便問經理,頭先你哋職員話換比我哋,而家你又話無袋唔比換,我今日買了4個餐換了幾隻,我囝囝又想要這個,佢都唔比話無袋,其實佢唔想換比我哋又唔找箱裹嗰d,跟住個職員見到我囝想喊,後來係箱很快便找到比我哋,跟住個死人經理即刻問職員係咪dirty版,跟本一睇睇到,你話佢哋想收埋重乜呀?
死人經理重話叫我哋下次唔好啦?唔好d乜野呀?唔好叫佢找呀?定唔好換比我哋呀?唔係換比我囝囝tum吓佢,我哋大人都唔要啦,佢哋都無腦,去過其他M記都無問題,唯獨呢間最令我反感.

:tongue:

子爵府

好媽媽勳章

Re: M記.....令我反感

下次唔好係個間買野咪得囉...唔好嬲啦...

[url=http://lilypie.com][img]

子爵府

係邊間死人M記咁衰?
好掛住我家的龜龜,感謝Martin媽咪收養,希望牠們可以開開心心生活。永遠懷念「咬人」、「明仔」、「細龜」及「BB」! 21-6-06

Hi!我叫,是一隻不懂捉老鼠,而且會和老鼠一同偷食物吃的大花貓,但我絕對不是白老鼠!

禁止發言

好媽媽勳章

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

間間M記老闆都唔同, 佢D態度咁差, 唔好再幫襯佢啦, 畀第二間賺啦.

男爵府

投訴佢啦, copy呢篇野加返邊間分行名邊個經理名 send or fax去

香港

大宅

贊成投訴佢!!

別墅

Francisma, 邊間M記咁衰呀??
講俾我地知

複式洋房

sorry呢排唔得閒上來,我complain咗la~

唔怕話你哋知係當年沙士重災區度呀,以為佢旺返幫襯吓,新裝修好d la,點知乜都差過人,我唔係住嗰度,專登搭車去架,無我哋呢班喜歡去街的人,佢哋邊有咁旺呀,之前當時沙士呢個區和M記裹靜到死,個個都驚去呢個區,因為佢哋呢排d大廈維修過乾淨d我先去行咋! :tongue:

別墅

不如軟硬投訴, 可能效果仲好.

大宅

係咪即係淘大呀

大宅

借問聲, 邊間黑店呀
我的寶貝傻豬豬 - 嘉盈囡囡 ;-) [img align=left]http://www.hkphome.com/kaying/albums/11th-Month-Hong-Kong-Park/IMG_3467.thumb.jpg[/img] [img align=left]http://www.hkphome.com/kaying/albums/11th-Month-Hong-Kong-Park/IMG_3437.thumb.jpg[/img]

複式洋房

正是淘大,我complain咗,客户服務都好聽我意見,條氣都順晒~

大宅

Francisma 寫道:

正是淘大,我complain咗,客户服務都好聽我意見,條氣都順晒~

你氣就受左喇, 現實d 講句, M 記咁有無d mug 野補償先...
我的寶貝傻豬豬 - 嘉盈囡囡 ;-) [img align=left]http://www.hkphome.com/kaying/albums/11th-Month-Hong-Kong-Park/IMG_3467.thumb.jpg[/img] [img align=left]http://www.hkphome.com/kaying/albums/11th-Month-Hong-Kong-Park/IMG_3437.thumb.jpg[/img]

複式洋房

乜有野補賞咩?佢無講喎? ?-(

maisylong 寫道:
[quote]

你氣就受左喇, 現實d 講句, M 記咁有無d mug 野補償先...[/quote]

公爵府

好媽媽勳章

民房

唔係間間m記都係咁..好似我果間一樣..
我都係做m記架..我係間鋪既公關姐姐..
姐係同小朋友開生日會果d...
其實...我地每次幫小朋友開生日會都會影返張相
係比返個小朋友...((我一定會幫小朋友同屋企人影囉))
因為我想每個小朋友大個左之後可以知道自己係m記開過
仲有...我地係一定唔會比d無膠袋既公仔客人...
如果係我..就算自己間鋪無..我都會幫個客人打電話去另一
間鋪問..因為..有d小朋友可以只係差果一隻..
我唔係係到讚自己同讚間鋪..而家..仲有d好好既m記架~
今次係換呢個反斗車王車仔唸起都好鬼慶,某間麥記d職員服務態度差都一次又一次另我失望,尤其是身為經理都不知所謂,上次係同我囝開生日會都好慶,係經理搞的,唔搞氣氛不得止,小朋友一張貼紙都無送,還有生日相佢話今年無得影,生日主角都話唔同佢影,咁叫生日會?乜都只答一句今年無啦,今年無啦,之後嘈了一倫先同返我哋影,但好求其影,無影到生日蛋糕,我朋友係第二個區同小朋友開完生日會乜都有,有搞野氣氛又多遊戲,又派貼紙,同埋最緊要生日相佢哋都有,連我朋友都話呢間差,叫我以後唔好再同小朋友去開生日會.尤其是呢間我有時經過買野,都唔只一次啦,都唔知係咪服務業,幾個月都唔改進.

我終於一日內買了4個餐,巳換了4架車.早餐2個餐換了2隻,l隻麥坤(左斜眼),1隻博士.
見到有些bk有d媽咪d dirty版麥坤咁靚,我午餐又買多了2個餐,1隻麥坤(右斜眼)唸住換埋dirty版麥坤,我開頭問個職員係咪有dirty版,職員拿比我睇話得show出來呢隻問我係唔係,我話係呢隻,佢話得show出來呢隻無膠袋問我要唔要,佢話一箱唔知有幾隻,人哋話十幾隻,佢哋話好難找比你,另一職員又找了幾隻左右眼比我睇,唯獨唔找dirty版,我話無個膠袋無問題都換啦,跟住我問我個囝佢話要,我咪同職員講我哋要呢隻無袋dirty版,之後個職員又問個經理,個經理即刻話唔比換,話無袋無得換,之後我個囝想喊,我便問經理,頭先你哋職員話換比我哋,而家你又話無袋唔比換,我今日買了4個餐換了幾隻,我囝囝又想要這個,佢都唔比話無袋,其實佢唔想換比我哋又唔找箱裹嗰d,跟住個職員見到我囝想喊,後來係箱很快便找到比我哋,跟住個死人經理即刻問職員係咪dirty版,跟本一睇睇到,你話佢哋想收埋重乜呀?
死人經理重話叫我哋下次唔好啦?唔好d乜野呀?唔好叫佢找呀?定唔好換比我哋呀?唔係換比我囝囝tum吓佢,我哋大人都唔要啦,佢哋都無腦,去過其他M記都無問題,唯獨呢間最令我反感.

:tongue:

首頁

尾頁

跳至