跳至

首頁

尾頁

伯爵府

wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 畀面勳章

妳地有左bb後,發既夢會唔會都怪d...??

同埋發好多夢.....?

珊瑚宮

好媽媽勳章

Re: 妳地有左bb後,發既夢會唔會都怪d...??

我又係成日勁發夢...............仲發好多惡夢

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我都係. 不過夢既次數少左同好短. 我覺得同BB冇關 (晌我個情況黎睇) 個夢乜都冇, 只係得一D符號.

但每個符號 (剎那間睇個意思好明顯, 但睇真D同表面意思係唔同, 重要唔係好既)

類似既夢已經有三個.

大宅

我都發好多夢,唔知係唔係訓得多呢,
不內容多數唔係好記得~

別墅

manicheung 寫道:
我又係成日勁發夢...............仲發好多惡夢

me too
日日都發夢 仲發親都好奇怪 都係好多惡夢
不過近期好少少, 發少了惡夢,
我想可能身體比較適應了

公爵府

2020勳章

古靈精怪,乜都有,最恐怖嘅係夢見死屍

伯爵府

wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 畀面勳章

我有次仲發夢我老公唔係度,我起身後好唔開心咁同老公講,
點知佢話:妳點會咁好俾我咁早唔洗做阿四

別墅

我都發過好多怪夢,見到自己用刀剎人添

大宅

發過好多怪夢, 尋晚發夢打長途電話比我阿媽(我阿媽唔係度10年), 不過我唔覺得恐怖, 因為我不嬲耐唔耐發夢見到佢, 可能自己就黎做阿媽, 會多d發夢見到佢掛
稀仔係一個為食b, 乜都要試下, 而家24磅!!

男爵府

我近期發的夢好有故事性, 每天都係一個新的故事。同埋瞓得幾好, 半夜唔駛起身去廁所~

子爵府

好媽媽勳章

我都是,勁多夢,雖然未有阿b前都經常發夢,但是現在發的夢古怪些.還有都照是夠鐘就要起身去尿尿lo~

禁止訪問

該用戶已被刪除

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

嘩! 你都好激喎.
nicoletteliu 寫道:
我琴晚個夢好恐怖
見到我老公暪住我
同佢舊女友去食飯
俾我發現左但我唔知佢地起邊度
我就走去問叔仔
之後踩上去
我起佢地面前割脈
將d血灑向佢地話
我死左都黎搵你地
跟住跑去佢地以前住果度
起佢地個門口(17樓)跳落黎
叔仔拉唔住我我飛左落地
果時我個肚好大
一屍兩命呀 :-(

大宅

我發個夢都好驚:
夢到有個男人到我屋企找我悔氣,話我個工人搞到佢有性病,仲"的"高個心口俾我睇,成身都係瘡! 之後仲知道我個工人有o左,話原諒佢,帶o左佢走!

別墅

我昨晚發了一個夢,生完BB,離開Hospital,在回家途中,不斷有人同阿B玩,搞到好耐都返唔到家,跟住阿B發脾氣,說要回家,
咁我立即走la,點知去到門口,有一大班人係門口,入唔到去,跟住阿B喊話:[Mami,我又凍,又累],喊得好凄涼...:-(

跟住我醒了,發覺被Husband搶走張被....

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

昨晚發夢真係怪怪地, 我發夢我老公同第二個搞野, 跟住我醒左, 話反比老公知, 佢話係呀, 我同第二個搞野呀.
[img][/img][img align=left

子爵府

尋晚發夢, 醒左後喊左好耐.

夢見我去檢查時, 有個 professor 同我檢查,
然後話我子宮入面有瘀血, 同我清走左.
小 b 冇事.

但, 醒左之後好怕小 b 有事, 又諗下究竟佢仲有冇心跳 ....

唉~ 失控地諗多左.

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至
熱門主題