意見反饋
義工

自由講場 今日: 5988|主題: 995939

華潤真係比返$0.2我!

子爵府

國民生產總值:10073

華潤真係比返$0.2我!

我自備購物袋…比完錢check單,見到有一項回扣$0.2膠袋先知道

唔知百佳、惠康有冇呢

大宅

國民生產總值:2266

Re: 華潤真係比返$0.2我!

惠康 買滿 25元 唔要膠袋 扣 $0.1..

水晶宮

國民生產總值:64908

叻叻勳章 畀面勳章

wingmonly 寫道:
我自備購物袋…比完錢check單,見到有一項回扣$0.2膠袋先知道

唔知百佳、惠康有冇呢

最先係百佳有....後來惠康都有

子爵府

國民生產總值:10073

但係我去百佳佢冇回扣喎
貝貝 寫道:

伯爵府

國民生產總值:18826

百佳同惠康都有架,我試過好多次啦

父母過份愛子女,會反射成為子女的煩惱;對子女要放心,他們才能安心.

心願

水晶宮

國民生產總值:64908

叻叻勳章 畀面勳章

只要我唔要佢d膠袋...次次都有架!!

但係我去百佳佢冇回扣喎 [quote]
貝貝 寫道:
[/quote]

大宅

國民生產總值:3860

伊家大部份supermarkets都有扣啦!

珍珠宮

國民生產總值:46652

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 我的育兒心得勳章 開心吸收勳章

seems only applicable to purchase over $50.

但係我去百佳佢冇回扣喎
Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

男爵府

國民生產總值:6147

百佳我試過都有.

侯爵府

國民生產總值:21021

百佳&惠康我都試過, 不過我留意到唔係間間都會

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.