產前產後

跳至

首頁

尾頁

男爵府

睇方敏豪定馬靜怡好呢?

有冇意見?

別墅

Re: 睇方敏豪定馬靜怡好呢?

我睇馬靜怡架﹗

大宅

我睇方敏豪,方醫生真係好好人,收費又唔算貴(4百幾蚊左右),缺點就係好多人睇,每次都要等好耐,但我覺得係值得的!

男爵府

係呀!方醫生真係冇得彈,我如果再有咗,都一定睇佢。

夢芝芝 寫道:
我睇方敏豪,方醫生真係好好人,收費又唔算貴(4百幾蚊左右),缺點就係好多人睇,每次都要等好耐,但我覺得係值得的!

男爵府

2019新春慶豚圓 畀面勳章

我睇馬靜怡醫生 , 佢好好人 , 亦係幫我接生的醫生 , 手勢唔錯, 收費都係$450 左右.

複式洋房

我都係睇馬靜怡醫生, 佢真係好nice, 又專業, 我9月開刀都係揾佢.
其實我覺得方敏豪醫生同馬靜怡醫生都一定有佢哋嘅"捧場客", 因為我相信佢哋都係一個好好嘅醫生. 不過我當初選擇睇馬醫生係因為佢係女醫生, 同埋佢喺 St. Paul, 養和同嘉諾撒都有掛單, 咁我可以有多個選擇去邊間生BB喇.

子爵府

畀面勳章

agree!! he is so nice!!
bbdou 寫道:

[quote]
夢芝芝 寫道:
[/quote]
靖直樂天名聲留, 朗月高照映楊柳

大宅

贊成贊成,真係好好!!!!

maisyraymond 寫道:
agree!! he is so nice!![quote]
bbdou 寫道:

[quote]
夢芝芝 寫道:
[/quote][/quote]

別墅

我睇馬靜怡,好好!我剛由佢開刀接生,好專業,比到信心我!

複式洋房

我覺得方醫生同馬醫生都好好, 而且兩個都係就算約咗仲要等好耐架啦. 不如你先考慮下: 你係咪Prefer 女醫生, 同埋你諗住响邊間醫晚院生.

我之前婦科&產科都係睇開馬醫生, 不過後來轉咗啦, 主要係馬醫生啲護士(尤其是門口嗰個) 既態度極差了, 問多句都黑面, 而且十問十唔知!!! 有時問馬醫生多少少野, 佢另一個護士又會「趕客」咁話下次啦.

另外一個最大問題係, 馬醫生診所電話成日都打唔通架, 我驚萬一有急事(早產), 都唔知點算. 因為我親眼見住馬醫生個護士不停煲咗超過一個鐘電話粥, 由朝早十點幾講到十一點幾, 到馬醫生一返黎, 佢就即刻收線…扮做野.

我上次去覆診, 企咗响Reception 等咗十幾分鐘, 個護士都唔理我…因為佢又忙住煲電話粥 (內容絕對係啲八卦野).

之後我去St Paul 睇, 醫生同護士都好好, 又友善又細心, 既然價錢差唔多, 梗係揀個同自已夾既, 何必俾錢受氣呢!

男爵府

唔該晒你地既意見~
novaching
我諗住政府生~

複式洋房

fungfungmami, 如果你打算响政府生, 咁就更加無所謂啦, 因為有啲媽咪會諗埋個醫生去唔去某間醫院咁.

有個小提意: 如果你有响政府度做開產檢, 咁你可以試下「間住」睇一次方醫生&一次馬醫生, 睇下自已同邊個夾啲, 其實兩個都係好醫生, 有時真係講夾唔夾架咋…

別墅

Dear Mrs Chu/Mrs. aj,

請問可唔可以PM俾馬靜怡醫生嘅詳細資料俾我呀?例:電話、地址, 開診時間等等...或者你哋仲有好嘅女婦科醫生都麻煩你哋介紹埋俾我, 我係住九龍區, 如果喺九龍區會更好, 但香港區俾我作參考及選擇都可以, 唔該哂你哋!

你哋話方敏豪醫生都好好架, 男定女呀?因為我真係想搵女醫生睇多D, 麻煩哂!

[ 本文章最後由 莎利 於 07-8-5 19:44 編輯 ]

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

方敏豪醫生是男醫生黎架:-P

別墅

Agree ar!! He is super nice ar......
下次生do會揾番佢呀!
原文章由 siumi 於 06-7-31 23:15 發表
贊成贊成,真係好好!!!!
[/quote] [/quote]
bowie_p ;-)

別墅

睛靈勳章

想問下方敏豪醫生的地址同電話?我明年6月生現在還沒選定醫生!Thanks~

子爵府

我想要呢兩位醫生既資料
可以pm給我嗎..

首頁

尾頁

跳至