自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

想買保冷袋

請問各位知否何處有保冷袋買(約200個)平d?
深圳或香港, thanks!

男爵府

Re: 想買保冷袋

唔知妳係咪想要依類型保冷袋 ~ click ~

伯爵府

請問哩類保冷袋, 需唔需要配合雪種使用呢?
thx~

17/1~2.81kg;17/2~3.41kg;18/3~5.5kg;29/4~7kg;30/5~7.53kg;17/6~8.1kg;22/7~8.8kg;31/8~9kg;30/9~9.4kg;28/10~9.7kg;29/11~10.3kg;30/12~10.9kg;16/1~10.8kg;28/2~11.3kg;31/3~11kg;30/4~11kg;31/5~12kg;30/6~12kg;17/7~12kg;30/8~12kg21/9~12.7kg;27/10~13kg;29/11~13.5kg;2/1~13.5kg;28/2~13.5kg;13/4~13.25kg

水晶宮

我用緊d隻係係吉之島買架, 小架 (約可放6can汽水) - $19.90.大架 - $ 39.90

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

你想買保冷袋的用途是嗎?如果是短時間(如裝飯盒之類),吉之島$10店有,如果是比較長時間,深圳東門區真是有約$30.-大size.

別墅

如想買如冰種的啫喱冰袋, 可向德寶雪粒買, 大約7元有一個.
有始不有終 能受百樣痛 從沒有合約合同 但卻跨時空 這滔滔不息的愛 我贈給你用 這一生 和下世 有幾多全奉送 --------------------------- 呀仔 2006 年 4 月 24 日 出世啦

首頁

尾頁

跳至