義工

夫婦情感 今日: 4|主題: 38735

跳至
明明之前講好

洋房

國民生產總值:318

明明之前講好

明明之前講好

男爵府

國民生產總值:6946

Re: 明明之前講好

如果依家你地屈服,之後都唔會有好日子過 ,你睇幾多bk媽咪同99的相處有幾「好」就知啦,尤其你已知你99咩脾性,想兩公婆感情好d、生活好d就千祈唔好一齊住,最多第日定時定候電話問候同食飯,保持距離係最好的方法。

大宅

國民生產總值:4196

一定要企硬呀~~

別墅

國民生產總值:840

撻訂? 點解無啦啦要益街外人先.
你男友已經搬左出去住, 順理成章唔使搬番去啦, 一定要企硬!

因為愛...所以等待...

洋房

國民生產總值:199

叫你99咪傻啦, ?-(搬黎同佢住? 講笑都制唔過啦.
最多咪多D返黎同佢飲茶食飯囉, 唔同佢住起碼仲可以"交場戲"過佢: 見到面恭恭敬敬咁叫聲佢.
一齊住就唔得, BK咁多例子你就知搬開先係明智之舉啦, 一於企硬, 咪做傻事呀~~

洋房

國民生產總值:318

多謝你

該用戶已被刪除

侯爵府

國民生產總值:24623

好媽媽勳章 畀面勳章

連你男友家人都咁講就知佢有幾難相處,你千其唔好同住,唔係到時你喊都無謂

侯爵府

國民生產總值:23296

smiley06,
話妳聽, 唔同住不特止, 仲要有咁遠搬咁遠!!

點解咁講呢, 因為我99同妳未來99差唔多, 仲有樣野比妳果個更煩既係, 佢成日會鬧人, 鬧埋d超難聽既說話, 仲要咒妳全家x野果隻架喎!! 事後佢又會扮失憶, 話冇講過呢d說話!!

我已經被佢鬧到我有情緒病, 對住佢就會好驚, 尤其是冇人係身邊, 得我同佢2個人既時候, 我真係會呼吸唔到架!!

而我, 並唔係同佢住, 只係住對面姐, 但都已經咁樣, 如果我同佢住, 我跳左幾次樓啦!!

所以記住, 有呢d99, 最好就係一年見幾次好勒! 見得多, 盞激壞身子!!
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

子爵府

國民生產總值:14324

畀面勳章 環保接龍勳章

你同你未來99講之前話會搬開住,佢夠話ok啦,而家咪又反口,佢而家叫你撻訂話會比番你,佢咁鍾意反口,你估到時佢到時會唔會比返你 千祈唔好中計啊
執子之手,與子偕老~

大宅

國民生產總值:1967

我99同你未來99一樣咩都要理同管,唔好一齊住呀!!!相見好,同住難...如果你地搬返去,最終搞到不歡而散,幾無隱呢.......

大宅

國民生產總值:2073

一定唔可以上佢既當啊... 呢d 99係會好影響你地兩公婆既關係架! 佢而家都可以用唔做証婚人黎威脅你地, 如果佢今次成功左, 遲d就唔知拎d咩黎威脅你地架喇~
寶貝"蓁蓁"私相簿<18/4 update左喇> [img align=right]http://www.hellob.com/cache/070417-59072-40535_s1.jpg[/img][img align=left]http://www.hellob.com/cache/070417-59073-51902_s1.jpg[/img][img align=left]http://www.hellob.com/cache/070417-59072-96157_s1.jpg[/img][img align=left]http://www.hellob.com/cache/070417-59072-30958_s1.jpg[/img]

子爵府

國民生產總值:11965

好媽媽勳章

其實有陣時一個人係屋企都幾寂寞...辛辛苦苦養大仔女...換黎既都唔係自己想要既野...不過都無辦法...仔大女大...多數都唔喜歡自己父母管住自己...睇自己私人既野...如果你男友決定唔會搬番去住...而你自己又唔想同佢一齊住...咁就唔好理咁多...佢見你地企硬...個仔結婚...應該唔會唔做你地證婚人...

[url=http://lilypie.com][img]

別墅

國民生產總值:878

企硬就對啦~!同e個未來99住喎......就連你d信都拆、你出街分分鐘要佢批准、可能仲追魂call你出街出得夜叫你返屋企wor!你男友都頂佢唔順,新婚當然過下2人世界啦~!加多個99情況就360度改變ga啦!!寧願你自己抽多d時間陪下佢食飯、飲茶(雖然難頂但都要頂)

大宅

國民生產總值:2753

你99係咪傻架∼ ?-(

大宅

國民生產總值:1552

smiley06 :
你應該知道99反口係事實
咁我估你99唔會俾返錢你囉∼

一個會反口的99
你可以想像同99住你同99有咩唔岩
到時你99一樣可以對住你老公說三道四

所以千萬唔好同你99住

侯爵府

國民生產總值:23296

仲有呀, 即使佢真係比返d錢妳地, 妳估冇說話比妳聽呀!! 佢一定會話妳地而家住緊層樓係佢既, 食佢既, 著佢既, 跟住又成日怨呢樣怨果樣, 搞到家無寧日!!!

妳想唔想咁樣丫? 唔想, 就要企硬啦!!
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

禁止訪問

國民生產總值:25495

男爵府

國民生產總值:8645

熱血金章

agree!!
nicoletteliu 寫道:
如果我係你
99係咁樣架話
我寧願唔結婚啦
同個咁嘅99住
遲早影響埋夫婦感情
咪又係聽離婚
(我嘅個人感受)

仲有,未過門已經係你面前發晒癲,過咗門就更加惡劣 ,如果妳同佢住,將來一定後悔,因為她是不一樣的99!呀!應該是一樣的99!!

複式洋房

國民生產總值:228

你話撻訂要比雙倍錢架..比左果 d 拎唔返~
死都唔好一齊住呀....佢 d 仔女都比佢煩到搬走晒~
你仲"中"個頭埋去...一定頭破血流呀...
唔好呀................

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.