跳至

首頁

尾頁

大宅

BB成日'ar'頭...

我個女呢排成日係响樹'ar'頭,
有時仲扯自己d頭髮添~~
'ar'到個頭頂紅哂,真係冇佢符
有次仲扯扯下d頭髮變左扯自己隻耳仔添...
之係就喊喇~~
其實係咪個頭仔好痕呢?
點解會成日'ar'架?

大宅

好媽媽勳章

Re: BB成日'ar'頭...

我個女都係,左手"ar"頭, 右手就用來食, 不過佢咁樣做我就知佢應該係眼訓,"ar"一陣頭,食一陣手指,佢自己就訓著啦.

大宅

乜係架咩??
等我留意下佢係咪咁先~~

大宅

oil_oil 寫道:
我個女都係,左手"ar"頭, 右手就用來食, 不過佢咁樣做我就知佢應該係眼訓,"ar"一陣頭,食一陣手指,佢自己就訓著啦.

Do your baby食手指 for a long time, my baby 食手指 for almost an hour, her thumb is now getting red and become bigger. i dunno what i can do.

大宅

我個女就右手"ar"頭, 左手用來食, 不過扯晒D頭髮都未訓

大宅

oil_oil 寫道:

我個女都係咁 :lol:

大宅

我個囝都係咁架~~成日都"ar"頭.

不過佢瞓醒都會"ar"架喎, 唔知係咪未瞓夠呢

別墅

係咪頭痕呢
頭泥清哂未呀

bb 2個月左右開始用手手去接觸探索, 會扶奶瓶/推手/放入口/請請...
好可愛呢

大宅

好媽媽勳章

亞囝又係咁,"ar""ar"下頭佢又會扯走自己D頭髮,仲好多呀!!!

lovelygin 寫道:
我個女就右手"ar"頭, 左手用來食, 不過扯晒D頭髮都未訓

複式洋房

我個女成日手多多架..
出左世o係醫院都已經好多動作...
成日"ar"頭扯頭髮之餘..
仲成日個頭兩頭"令"...
真係好似好頭痕咁...

別墅

我hugo仔食左手, 右手ar耳仔wo

別墅

我個仔就右手"ar"頭, 左手用來食, 不過扯晒D頭髮都未訓

複式洋房

to :rainbowsuetyi
我個女都係咁

複式洋房

JuneB

見到佢咁真係唔知笑呀定係咩好..

其實bb真係好得2..

大宅

Re: BB成日'R'頭...

唔知佢地D頭仔係咪真係咁痕呢??

首頁

尾頁

跳至
熱門主題