嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

男爵府

有無媽咪比緊囝囝囡囡食燕窩﹖其實幾大食比較好﹖

你地係咪自己燉﹖可以教下我嗎﹖唔該!

男爵府

Re: 有無媽咪比緊囝囝囡囡食燕窩﹖其實幾大食比較好﹖

我個仔由兩歲九個月起日日食一匙,之前佢一轉天氣就會流鼻水同咳,食咗燕窩之後好咗好多,天氣變得好緊要都冇事。我係買老x家即食燕窩俾佢食,因為自己懶得燉。

大宅

我個仔14個半月食,我買位元堂無糖即食。方便快捷。

大宅

unless you can spend lots of money to buy the really wild birdnest, otherwise pls don't give it to babies. they have mercury.

a nurse in st teresa hospital told me that they all know not to eat birdnest especially when you are pregnant.

of course, i knew it after my baby was born, too late ... ...

男爵府

momama,
你話有水銀係指即食那種﹐還是連自己買番黎自己燉的都有﹖ ?-(

momama 寫道:
unless you can spend lots of money to buy the really wild birdnest, otherwise pls don't give it to babies. they have mercury.

a nurse in st teresa hospital told me that they all know not to eat birdnest especially when you are pregnant.

of course, i knew it after my baby was born, too late ... ...

大宅

i remember you !!!

yes, as long as they are not the wild birdnest. i was told that basically we all can't afford wild birdnest and it's difficult to find and prove.

yesterday i just went to see the doctor. there was a girl with serious skin problem by 2y. found out the grandma cooked fish congee for her everyday for one year.

i know not a lot of people have heard about this or will believe in this. so pls check more from different sources.

複式洋房

當然可以LA,好野緊係大家一齊分享LA!
我個女之前成日病,病到我都驚,之後人地教我燉燕窩,效果好好架,你試一個月到,就見到效果@我買d碎燕,平d,價錢大概300至400蚊到一兩,可以分到8次食!
將大概一隻大人手指公多的燕窩加水’針’四個鐘到,到’林’晒,加3�4碗水及少少冰糖(大概一粒方糖大),燉半個鐘就食得架la。份量唔多。
我每個星期比我個女食一次,開頭試食時唔好比咁多,二啖到第日睇佢無特別不良反應,第二日再比佢食半碗仔,再慢慢加多!同埋要三歲到先比佢食,因為燕窩係高蛋白食物,小朋友好易敏感!

男爵府

但我個doctor話燕窩有高protein,早食易敏感,best 在1歲後

男爵府

Cindy媽﹕
唔該哂你呀﹗

禁止訪問

複式洋房

喬媽媽:
如果你煲粥,當然係煲好粥,分開燉,再加入燕窩撈黎食LA,你想佢食到幾多份量燕窩都清楚D,呢個方法係買燕窩時個SALES教我的,因為驚佢食唔晒成煲粥。又唔知食左幾多燕窩。
開頭我將D燕窩煲耐D,因為燕窩煲得越耐越溶架!敢你又再少D水!

大宅

好媽媽勳章

請問小朋友重有少少鼻水但食極藥都唔斷尾, 咁可唔可以食燕窩呀

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至