跳至

首頁

尾頁

子爵府

原來世然入左爬行比賽呀

今日然婆收到電話..話世然入左圍..問我地有無收到信..然婆話無..咁佢地話會補返封信俾我地..之後然公落樓check ..收到..世然今個禮拜六爬..但要打份似貓貓..有無daddy 媽咪知唔知邊度有得買呀??
世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

大宅

Re: 原來世然入左爬行比賽呀

呵呵~~~YEAH~
世然比心機爬多D洗頭水,薯片來~

男爵府

恭喜哂!!!

贏咗薯片請d嚟食,好嘢

大宅

click here

呢度冇貓貓服裝,不如你去佢鋪頭睇下啦,可能會有掛!!!

我幫你搵左好耐,不過都冇貓!!恐龍/小蜜蜂/西瓜/兔仔/老虎..........都有,係搵唔到貓!!! :cry: :cry: :cry:

大宅

不如買d材料自己整, 你睇下封信, 佢話要著大會T shirt, 如果買件衫, 可能會傘住左

kathychoi 寫道:
今日然婆收到電話..話世然入左圍..問我地有無收到信..然婆話無..咁佢地話會補返封信俾我地..之後然公落樓check ..收到..世然今個禮拜六爬..但要打份似貓貓..有無daddy 媽咪知唔知邊度有得買呀??

子爵府

唔緊要..thx

Jackievv 寫道:
click here

呢度冇貓貓服裝,不如你去佢鋪頭睇下啦,可能會有掛!!!

我幫你搵左好耐,不過都冇貓!!恐龍/小蜜蜂/西瓜/兔仔/老虎..........都有,係搵唔到貓!!! :cry: :cry: :cry:
世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

子爵府

heima~
尋晚返過去然婆度睇左封信..先知原來著左無咩用..咁都好d ..唔駛o徒錢買衫 :mrgreen:
可能會出去睇下d 有無d 咩飾物o岩用

heima 寫道:
不如買d材料自己整, 你睇下封信, 佢話要著大會T shirt, 如果買件衫, 可能會傘住左

[quote]
kathychoi 寫道:
[/quote]

別墅

0805去唔到捧世然豬場~~~~

要去六筒婆屋企 :-( :-( 遙遠地係屯門為女婿加油

別墅

平時真係唔覺有猫衫...
不如你幫佢整個假鼻哥, 用eyeline筆劃6條蘇係面仔. 加多幾點黑點. 係迪士尼買個猫猫耳夾. 好似係白色架

然後一件白色夾x衣 + diy條尾.

扮白色波斯猫.. hehe.. 會唔會求其左d.

子爵府

disney?? 咁遠走去買呀???

我都唔知點幫世然整..但如果唔扮又唔可以玩..真係煩

hellohelloalice 寫道:
平時真係唔覺有猫衫...
不如你幫佢整個假鼻哥, 用eyeline筆劃6條蘇係面仔. 加多幾點黑點. 係迪士尼買個猫猫耳夾. 好似係白色架

然後一件白色夾x衣 + diy條尾.

扮白色波斯猫.. hehe.. 會唔會求其左d.

大宅

kathychoi

我曾經係深水步郵局對面一間賣運動衫的舖頭有賣好多造型的BB衫, 但係唔記得有冇貓啦! 你可以試下去那裡問下!!!
世然幾時去比賽啊?? 我睇下我呢幾日會唔會經過, 幫你留意下!!!

catbaby

子爵府

今個禮拜六呀~
即係邊度呀?? 路痴一大名
不過我依家諗緊點幫佢整d 飾物等等

catbaby 寫道:
kathychoi

我曾經係深水步郵局對面一間賣運動衫的舖頭有賣好多造型的BB衫, 但係唔記得有冇貓啦! 你可以試下去那裡問下!!!
世然幾時去比賽啊?? 我睇下我呢幾日會唔會經過, 幫你留意下!!!

catbaby

侯爵府

2020勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

睇到hellohelloalice寫, 我都想整 。不如買個頭cool (膠or橡根)再加自制

子爵府

一係整加菲貓

[quote]
peaceaa1122 寫道:
睇到hellohelloalice寫, 我都想整 。不如買個頭cool (膠or橡根)再加自制

別墅

kathychoi

我今個星期六都會去會展,
幾點鐘開始呀,
等我都同世然仔打打氣。

翡翠宮

好媽媽勳章

幾點呀 ??
好想去同世然打氣呀......
老公實唔俾, 話多人啦.......

別墅

kathy~~

你用隻膠老鼠引世然爬咪得lor!!

子爵府

你都去呀 ?? 個比賽2 點至 4點呀..世然係小貓組 多謝yoey ee 幫世然打氣

yoey 寫道:
kathychoi

我今個星期六都會去會展,
幾點鐘開始呀,
等我都同世然仔打打氣。

子爵府

唔得呀六筒媽..事關咩老c 形狀既野我都驚到爆

六筒媽 寫道:
kathy~~

你用隻膠老鼠引世然爬咪得lor!!

子爵府

我諗住果日比完賽行下..睇下有無d 咩野o岩世然

jolo 寫道:
幾點呀 ??
好想去同世然打氣呀......
老公實唔俾, 話多人啦.......

首頁

尾頁

跳至
熱門主題