意見反饋
義工

美容扮靚 今日: 31|主題: 123005

納米C + 熊果素 柔白收毛孔啫喱
該用戶已被刪除

納米C + 熊果素 柔白收毛孔啫喱

複式洋房

國民生產總值:385

Re: 納米C + 熊果素 柔白收毛孔啫喱

RACHEL&MAVIS 寫道:

用了兩星期d毛孔真係細在....正

你好係用彩豐行的野架,仲用什麼產品呢??大家研究吓!

該用戶已被刪除

複式洋房

RACHEL&MAVIS 寫道:
[quote]
ivan_tang2001 寫道:

你好係用彩豐行的野架,仲用什麼產品呢??大家研究吓!

Yes!

個隻sleeping mark 都ok, 做完塊面都幾firm

我鍾意用佢d mask,買幾隻撈亂用,一日用一隻效果唔錯[/quote]

咁你有無用佢的洗面,爽膚水,精華液和面霜呀! 我用緊納米C + 熊果素 柔白收去斑精華和美白面霜

子爵府

國民生產總值:11139

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Re: 納米C + 熊果素 柔白收毛孔

佢果隻玫瑰爽fu 水同白米柔白換fu霜(好似磨沙咁,我full mask前一定先用)同埋12杯水超正

複式洋房

teresa621 寫道:
佢果隻玫瑰爽fu 水同白米柔白換fu霜(好似磨沙咁,我full mask前一定先用)同埋12杯水超正

你有無睇過以下這篇留言:-

唔駛唔好意思...我都掉晒d貨.
我個friend話我知, 佢那次去參觀, 中途想去廁所.
但又唔好意思問人點去. 周圍撞時先見到..前後唔同光景,
所以佢都唔敢幫襯攞貨係美容院用.
那次佢一聞話枝sample過期, o個時我未比pricelist去睇.
佢都唔知係彩豐行, 因為彩豐行比佢地攞個d貨係無打牌子.
我見過佢手上張pricelist, 同我問佢寄來的pricelist係唔一樣.
佢只係好心話我知過期唔好用. 佢做咗二十幾年美容. 不過佢從來都sell過我買product or join course. 仲好nice.
我都15,16 o嫁, 不過好在都係$2xx 貨啫.
但我用過1次支 膠原蛋白conditionor, 個味都幾勁.
我講出來...只係有點心痛 咁就無咗 $2xx啦
& 大家小心d, 一有敏感就唔好用.
我睇返彩豐行o個留言版, 都有人用咗有d敏感

你信唔信呢??佢之前都話彩豐行的貨有問題和過期同埋smell有問題喎!

大宅

國民生產總值:1064

ivan_tang2001
請你唔好copy我d post去第二個topic.
你喜歡買彩豐行的product 請繼續買. 我無意見.
你都教人用一杯清水去驗証. 你買回來咪做下test.
我已經掉晒d 貨.
而且我係彩豐行訂的是 conditioner, shampoo, body 磨沙等等. 都唔係護膚品.
d 護膚品同paper mask都係贈品來的.
佢o個支過期的 保濕cream 是贈品.
我只是講出來...有點心痛無咗$2xx 啫.
提意下大家如果有敏感就唔好用. 就是這樣.
我唔係想嘈交, 如果我話 彩豐行唔好. 大家唔啱聽, 以後就唔講.
sorry! 以後唔回應有關彩豐行的topic
**Loving You**

子爵府

ivan_tang2001
我無睇過呀~其實護fu品又好,咩都好,個個人皮fu都唔同~
我用過佢呢幾隻產品我覺得好先介紹比大家,而且又唔係貴!
同埋我一收到貨,都件件check下有無過期先用~

bunny
唔洗咁激動啦 大家都只係意見,有d人用得好,有d人用得唔好實有既呢 唔試過又點知岩唔岩自己呢
係呢,你見到過期有無打番去同佢地講叫佢退/換??

大宅

teresa621
我最初訂時都好期待o嫁...
而我只係訂咗 conditioner, shampoo,同 body 磨沙.
我好少用 護膚品. 所以都無乜所謂佢送咩sample.
過期o個支係sample, 無得換. 而且我都掉咗.
不過佢樽面個"到期日"係未到.
只係浪費咗 $2xx. 有點心痛啫.
答埋你我就唔再回應啦. sorry!

子爵府

[quote]
bunny510 寫道:
teresa621
而我只係訂

大宅

teresa621
thanks!
我訂咗係 膠原旦白conditioner, 同 sampoo.
...覺得2隻個香味好勁. sampoo唔好用, 洗完唔滑, 一定要用埋conditioner. 但係只用過1次, 唔知好唔好.
body 磨沙...覺得d 沙粗咗少少, 唔可以大力磨. 皮膚敏感的話會即時紅.
庶糖沖涼液... 都係覺得太香. 我估秋冬用會好d.

[quote]
teresa621 寫道:
[quote]
teresa621
而我只係訂

子爵府

[quote]
teresa621
thanks!
我訂

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.