在職全職

跳至

首頁
34567...8

尾頁

男爵府

Re: 好難搵工做

甘耐都未請到呀...想問聲....d post 係邊見到呀
PARROTMUM 寫道:
[quote]
jvkll 寫道:
借問聲...請左未呀 ...多多關照呀

應該未請, 佢仲有出POST
[/quote]

男爵府

公喜晒你呀... ...我都要努力啦 ...如果搵到份放紅假同返5-1/2我已經好開心架啦...
各位:

我寫我的好消息比你地知係想鼓勵你地, 我成功可以騎牛揾到我隻馬啦 我1/9開始番新的5日工

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

jykll:
佢因之前兩個asst. accountant都因想轉firm, 又要讀書, 都先後走, 個clerk又只係summer time, 咪要請人, 佢又要有少少要求, 咪請咁耐, 我揾一下比個post 你

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

jykll:
e份ok 嗎, 雖然唔係我之前個間, 但5日喎

空缺: 1 個 已轉介人數(面試名額): 0 人

編號: TWO2006-0025722 AC 日期: 2006/8/28
名稱: 會計師** 行業: 其他個人服務業
工作時間: 上午9時半至下午6時半,每週工作5天
薪酬: 每月$8,000 - $15,000 地區: 荃灣
資歷: 中五程度; 4年經驗; 持有LCC高級証書; 懂全盤數,熟悉 Excel,Word,中文輸入,懂Wen beauty 優先,處事成熟,獨立,負責任
職責: 負責會計工作
求職者可致電24116182與陳小姐聯絡。

男爵府

好多謝你 ...但我無甘高學歷亦吾曉wen beauty pc progame ...所以吾駛諗啦 [quote]
jykll:
e份ok 嗎, 雖然唔係我之前個間, 但5日喎

男爵府

咩有少少要求呀

其實我都想搵屯門/元朗/荃灣
jykll:
佢因之前兩個asst. accountant都因想轉firm, 又要讀書, 都先後走, 個clerk又只係summer time, 咪要請人, 佢又要有少少要求, 咪請咁耐, 我揾一下比個post 你

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

jykll:
我荃灣份工的料:

http://www.jobsdb.com/HK/EN/Job.asp?R=JDB097541221&56965

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

jykll:
你唔一定要識佢個隻software都得的, try下啦, 我都唔識turbo, 荃灣個間都請我啦

男爵府

PARROTMUM :

我明白都要試下...但有d高學歷既...我真的吾駛諗呀...我e家但求搵份a/c clerk ...地點岩...已經好滿足架啦

別墅

我都幾經波折先番到現在份工, 因為先前間公司唔比走, 好彩呢間公司肯等我, 我遲了1個星期先上工, 間公司唔錯, 同埋佢地剛剛轉了番5日, 原本我見工時話番5.5日. 但今日都唔洗我番, 希望以後都係咁就最好.

男爵府

carmanip:

收到你pm la...thank you!

嘩...睇見你地一個二個搵到份工仲好好添呀....真係鄧你地開心同羡慕呀 ...希望我都可以好似你地一樣甘好彩搵到份好工就好啦

洋房

wei wei you should go to agency to find a new job ma... more easier
我哋要活在當下, 享受生命 :-D :-D

大宅

我有個friend係一間玩具公司做左有十年, 佢最近話想轉工因為做悶左加止公司近來生意唔好, 佢話想轉做政府工, 有咩辦法可以幫到佢呢?

大宅

this website listed out all the current government vacancy.

http://hkucsb.hku.hk:8080/advertsys/allvacancyC.html
我有一個仔仔, 5/11/02出生

大宅

Dear Carmen,

But I can't click into the web-site. Can you help me? Thank you very much.

Tungtung

大宅

tungtung131

you try this hyperlink again

政府工 :lol:
我有一個仔仔, 5/11/02出生

男爵府

男爵府

近排send咗好多封apply, 都無乜聲氣

男爵府

慘啦!我3年冇做嘢,而家都好難搵啦,我已前是做SHIPPING的,因為我生完BB後公司就抄咗我,而家個女開始返全日幼稚園,所以想出來搵嘢做,真是好擔心呀 :cry:

水晶宮

hi

我都開始搵緊工ar...唉...都9月la..好快年尾tim...希望可以好快搵到工la

首頁
34567...8

尾頁

跳至