意見反饋
義工

家事百科 今日: 3|主題: 36767

有冇裝修後清潔好介紹? thankyou

男爵府

國民生產總值:6764

好媽媽勳章

有冇裝修後清潔好介紹? thankyou

屋企啱啱裝修完, 但自己已抹咗好耐....都覺得抹唔完 :-( :-( 想揾清潔公司來大抹一次....請問大家有冇好既清潔公司介紹? thankyou

男爵府

好媽媽勳章

Re: 有冇裝修後清潔好介紹? thankyou

push

民房

國民生產總值:29

mwh :
我家都是剛裝修完,上次在這裡pinkymama介紹了她的家務助理比我幫我做清潔,她做得很乾淨,不過價錢就比平日做家務助理的貴,佢話裝修完的屋係貴d個喎,不過始終比出面的清潔公司平,最緊要係我滿意.

男爵府

國民生產總值:6373

kimmyma:
請問可PM佢D資料給我嗎?
謝謝

kimmyma 寫道:
mwh :
我家都是剛裝修完,上次在這裡pinkymama介紹了她的家務助理比我幫我做清潔,她做得很乾淨,不過價錢就比平日做家務助理的貴,佢話裝修完的屋係貴d個喎,不過始終比出面的清潔公司平,最緊要係我滿意.

大宅

國民生產總值:4170

kimmyma

遲d要幫父母家搵裝修後清潔,想知多d詳情,例如佢包d乜/做幾耐...之類

我未請過呢d清潔,其實唔知要留意d乜,唔該講多d詳情我知呀

民房

國民生產總值:29

littlefatc9 :
最緊要你講明你想佢幫你清潔d什麼,做幾耐?幾多人做?幾多錢?

民房

國民生產總值:91

我都想知, 唔該pm我,thanks

大宅

國民生產總值:3736

Tel: 82023812 (明記) 要睇尺數及要否倒泥頭
p.s. 佢地几交帶

mwh 寫道:
屋企啱啱裝修完, 但自己已抹咗好耐....都覺得抹唔完 :-( :-( 想揾清潔公司來大抹一次....請問大家有冇好既清潔公司介紹? thankyou

男爵府

好媽媽勳章

Thankyou!
縉媽 寫道:
Tel: 82023812 (明記) 要睇尺數及要否倒泥頭
p.s. 佢地几交帶

[quote]
mwh 寫道:
[/quote]

大宅

國民生產總值:4170

pinkymama
唔該晒你的意見,咁我想知你大約做幾多野,幾耐同幾錢? (唔好意思,咁鬼多問題)

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.