自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

各位會帶bb車去

各位會帶bb車去

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 親子達人勳章

Re: 各位會帶bb車去

D人又真係... 攞錯人地架車同偷有乜分別.都唔知係咪D大陸人呀!!!!!!!!!

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我上次去都好怕會唔見左部車, 所以專登扲部殘殘地既百佳士的車去, 被人偷左都冇咁傷嘛. :evil:

男爵府

上次去, 職員唔比我帶bb車入去睇show, 咁我問佢, 係咪有人幫我睇住, 因為佢企在入口處, 佢話唔會, 咁我問佢有冇鎖比我鎖住, 佢又話冇, 咁我話唔見

:-P

大宅

hi krymum,

你講得好啱, 有心偷走, 真係好容易的. 上次我都係'博一博', 好彩無唔見, 可能我架bb車都唔係新, 所以無人要啦!

伯爵府

2019勳章 我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

伯爵府

好媽媽勳章

邊個話唔報得警...
我老公也試過係park打999
好快有人來幫手

大宅

我姐夫都有同我家姐講過,叫佢唔好帶部咁靚ge車去,但係我家姐諗住一來細姨甥女最愛呢部車,出親街都要指定坐呢部,二來佢以為無人會咁無聊偷bb車,所以咪咁失策囉!佢而家心/肉痛到死仲要比姐夫話!

禁止訪問

洋房

係唔係所有BB車都唔入得架

版主

2019新春慶豚圓 2019勳章 夏天玩到顛 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我上次去, 睇完mickey 3d show出黎, 有個大陸人搵車, 個staff問佢, 架車寫左咩名(因為只有呢一度有"代客泊車"), 個大陸人竟然答"唔知, 因為頭先是但推一架"
其實disney一早都知d大陸人亂推車架啦, 佢地唔理之嘛! disney既customer service衰到死呀, 你想投訴呀, 好...難喇, 無人彩你架! 都係搵傳媒投訴好過!

所以上次去ocean park水母館, 又係唔俾推車, 我地幾辛苦, 摺埋架車台都要台住入去呀, 容咩易睇完出黎無左呀!

男爵府

我諗要叫

侯爵府

唉呀.........好彩我兩次架bb車都安全, 但尋日就咁好彩, 我同阿女去完洗手間, 行返去搵老公時, 咁岩就比我見到個自由人同佢個女, 佢個女隻手仲係樹玩緊我細b個玩具公仔, 個扣都己經鬆哂, 我咪開聲話佢好比個女亂咁玩其他人d嘢囉, 佢仲唔認, 話自己岩岩到, 我咪話我親眼睇到你個女係樹玩, 當時個公仔仲係佢手中架, 佢對唔住都無講, 好快咁拖左個女走, 我咪拿拿臨拆左個公仔出嚟, 放返入手袋囉。唔係容不易無左架。

聽完你地咁講, 我諗好彩上次去果陣係無帶公仔, 個thomas餐盒就跟身, 無放係車底, 唔係都好危

下次去都係用架cheap cheap 士的車算啦

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

下次租車save d, 最多唔見$50, 的士車平平地都要$2xx

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 親子達人勳章

[quote]
catcatchong 寫道:
我諗要叫

伯爵府

下,唔係呀,d人咁都得•
我上個星期五都去左呀,好彩2架車都冇俾人

禁止訪問

大宅

BK Milk勳章

聽完你地咁講真係覺得自己執番身彩。我上星期四去完,完全冇諗到會比人偷呢個問題,每玩一個遊戲都好合作的放架車係泊車區,仲有好多雜件放係車內,只係拉埋個蓬就算,真係好彩安全無事。下一次去真係要提防先得。

不過講開d大陸人真係好黑人憎,成日唔排隊打尖,連我7歲的大仔都睇唔過眼,問點解同日本差咁遠。

男爵府

我舊年10月去過一次, 我都有推bb車, 因為嗰陣囡囡得13個月, 同埋囝囝仲係個肚度, 所以冇玩任何野, 只係周圍行下, 影下相
嗰陣見人人泊架bb車係泊車區, 我老公都話會唔會比人偷架, 我仲話邊會有人偷呀, 劃得泊車區應該有人負責架, 原來真係有人偷, 如果我再去都係租車算啦, 一係就帶埋工人去負責看車

大宅

報告一下進度,

首頁

尾頁

跳至