自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止發言

好媽媽勳章

我老公間公司又抄了5人,唔知幾時到我老公呢???

大宅

Re: 我老公間公司又抄了5人,唔知幾時到我老公呢???

hi maymay

其實要博炒都唔難.

洋房

:wink:

珍珠宮

2019新春慶豚圓

曾特首就佢有佢話經濟復甦, 大公司就有大公司炒人

男爵府

其實根本E+的經濟麻麻地,係傳媒吹到好惦咁!我認識的行业:plastic, paper printing, electronic 全部都好靜,從未試過可以準時收工,今年日日5: 30 pm 全公司走晒!

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

係啦...... 都唔知有 D 咩係旺架, 佢地吹都咁掂無非都係想個消售稅去馬...... 唉....

[quote]
豬豬媽 寫道:
其實根本E+的經濟麻麻地,係傳媒吹到好惦咁!我認識的行

男爵府

醒目開學勳章

咁又係,經濟都唔覺好左好多,人工直頭唔好,都要做,為餐飯仔,唔係就真係湊仔好過
:cry:

大宅

咁攞到公屋之後又點呀
到時如果揾唔到工咁點算呀

maymay1037 寫道:
真係好想老公快點比公司炒(周生生)
是否好衰 ?-( ?-( ?-( 因之後可以入紙申請公屋 現在爆了額(一家三口),無了份工就可以喇~~~~
老公都想架
最怕係過年前嗰個月比佢炒~~~咁就死喇
[img align=left]http://forum.bjcg.com/images/upload/2005/02/18/161709.gif[/img]

禁止發言

好媽媽勳章

首頁

尾頁

跳至