意見反饋
義工

嬰兒食譜 今日: 3|主題: 27038

14個月大bb可唔可以食提子乾??

別墅

國民生產總值:523

14個月大bb可唔可以食提子乾??

如題

大宅

國民生產總值:4992

Re: 14個月大bb可唔可以食提子乾??

都可以食但不要比太多因為佢地去大大個時會好實呀d屎
lu     lu[size=xx-large] 天賜泳銅

禁止訪問

國民生產總值:15551

複式洋房

國民生產總值:428

agree! 可以練吓手指
不過唔好食太多, 因提子乾好甜, 同埋d dry fruit 其實製作過程幾污漕

[/url]

珍珠宮

國民生產總值:46653

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

You can buy some organic raisin for bb. I found it from Park'n Shop online.
Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.