自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

今天很開心,終於找到了.....

吾知各位細個嗰時有無去過藥材舖買過生晒杏甫肉當零食呢?吾知幾時在中藥房都無得賣,只有喺d零食店有被醃製過又係黃色嘅好甜嘅杏甫。其實想揾都揾吾番以前嗰種天然食法。不過今日居然被我偶然咁在一個小商場的臨時擋見到有得賣,我同個sales講終於比我揾到。我仲驚佢第二時佢吾擺擋咁我咪買吾到,佢教我話如果我第二時想買可以去中環揾嗰個黄X如開嗰間舖頭都有,不過就貴d。吾知點解佢又吾話我知佢哋嘅公司咪仲好。請問有無人知黃X如間店喺邊呀?

大宅

Re: 今天很開心,終於找到了.....

the shop name is : Bon Bon Bon
我只講事實

伯爵府

Hi janjet,

Do you know the address. Would you please pm me? Thanks.

janjet 寫道:
the shop name is : Bon Bon Bon

別墅

oscarmama 寫道:
吾知各位細個嗰時有無去過藥材舖買過生晒杏甫肉當零食呢?吾知幾時在中藥房都無得賣,只有喺d零食店有被醃製過又係黃色嘅好甜嘅杏甫。其實想揾都揾吾番以前嗰種天然食法。不過今日居然被我偶然咁在一個小商場的臨時擋見到有得賣,我同個sales講終於比我揾到。我仲驚佢第二時佢吾擺擋咁我咪買吾到,佢教我話如果我第二時想買可以去中環揾嗰個黄X如開嗰間舖頭都有,不過就貴d。吾知點解佢又吾話我知佢哋嘅公司咪仲好。請問有無人知黃X如間店喺邊呀?

I have found this snack a long time but in vain. Did your break the shell and eat the nut inside? When I was young, it is really fun to have this snack. Like 'kinder' chocolate, we have something to play and something to play when we were young.

伯爵府

衍彤媽

Yes! Yes! And I teach my son how to eat the nut inside, he felt very funny too. He told me that he will teach the other children how to eat it.

衍彤媽 寫道:
I have found this snack a long time but in vain. Did your break the shell and eat the nut inside? When I was young, it is really fun to have this snack. Like 'kinder' chocolate, we have something to play and something to play when we were young.

別墅

oscarmama,

Do you know who is Wong Sheung Yu? She writes an article about food for Next Magazine each week. She is the boss of Bon Bon Bon. I have not visited her new shop but her old shop was in Central. I believe her new shop is also nearby.

水晶宮

2020勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

係呀,"朴核"食果仁呢個過程真係好好玩, 而且d杏脯肉又甜、果仁又香......以前細個家貧, 都係食杏脯、冰糖碎做零食架咋, 邊有而家d小朋友咁幸福。
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

侯爵府

2020勳章

oscarmama 寫道:

你講起我又好想食, 請問你所指那間小商場的臨時擋係喺邊呢? 賣幾錢呀? 黃雙如那店舖賣的東西都是很貴的!

伯爵府

2020勳章 畀面勳章

中環皇后大道中52號,好似叫陸佑行ar....

大宅

hello
here is Bon Bon Bon info.

shop 18, Upper basement
Luk Hoi Tong Bldg,
31 queen's rd, Central

(there have a maxim's cake in ground floor)

tel 2523 6565

enjoy

janjet
我只講事實

大宅

2020勳章

Giant 寫道:
係呀,"朴核"食果仁呢個過程真係好好玩, 而且d杏脯肉又甜、果仁又香......以前細個家貧, 都係食杏脯、冰糖碎做零食架咋, 邊有而家d小朋友咁幸福。

完全同意呀! 講講下我都好想食添

伯爵府

janjet ,PW530 and 衍彤媽

Thank you 晒! 我會去行下嫁喇!

伯爵府

jilulu,

喺响青衣嘅,你方便咪行吓囉,不過聽個sales講擺到星期日,地點你 check pm 啦。每包$25, 8安士重。嘩,千祈吾好比我哋買到起價就得喇。

jllulu 寫道:

你講起我又好想食, 請問你所指那間小商場的臨時擋係喺邊呢? 賣幾錢呀? 黃雙如那店舖賣的東西都是很貴的!

伯爵府

Gaint,

係呀,我細個都係食呢d,雖然選擇少,但比而家d零食健康d。 :lol:
Giant 寫道:

伯爵府

autumn,

please check pm.

別墅

oscarmama

please check pm.

首頁

尾頁

跳至