跳至

首頁

尾頁

複式洋房

肚痛

大家好..

想請問一下, 你地有冇肚痛... 我通常係上床瞓覺前最痛.. 個人一 lay down 响床上就會扯住扯住.. 好辛苦架..

Similar experience like 「有架啦」.. 好似 m 咁..

我好擔心呢.. 仲有就係我未嘔過... 好怕自己唔正常呀...
因為有 d forum 話要嘔先好..

請指教~~ :-P

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Re: 肚痛

Hi~ 我覺得呢d 野係因人而異嘅, 我到而家都係無嘔過, 亦有m come feel, 仲流啡tim, 但醫生話只要痛但唔流血就無問題, 所以唔好太擔心, 真係好驚的話就去睇下醫生啦.

複式洋房

Thanks a lot jeje..

咁我都安心d.. 因為其實我要 This Thursday 先至睇第一次的婦科, 所以好緊張咯..

大宅

chung_mama,
我都聽到佢地個個都有架, 所以我都冇咁擔心, 我唔只lay dowm落床有, 有時坐係到都痛架, 又唔係話好痛, 但係陰陰痛, 仲之係m feel啦

洋房

我同你一樣呀, 一訓上床就痛喇....
chung_mama 寫道:
大家好..

想請問一下, 你地有冇肚痛... 我通常係上床瞓覺前最痛.. 個人一 lay down 响床上就會扯住扯住.. 好辛苦架..

Similar experience like 「有架啦」.. 好似 m 咁..

我好擔心呢.. 仲有就係我未嘔過... 好怕自己唔正常呀...
因為有 d forum 話要嘔先好..

請指教~~ :-P

複式洋房

嘩... 咁我都真係安心好多.. 因為原來發現唔係整係我一個人係咁..

仲有就我每日其實都有廁所去架... 都未話有便秒住...
但係亦都會有肚痾.. 所以又擔心咯..
你地會肚痾嗎?

d 婦科好似好難 book 呢.. 上個星期二 confirm 左, 只係睇左個普通 GP.. 婦科要 this Thurs 先有得睇。

依家諗諗下, 開始驚唔係真係有左 tim.. 因為仲未真真正正睇過專科..

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

chung_mama 寫道:
嘩... 咁我都真係安心好多.. 因為原來發現唔係整係我一個人係咁..
仲有就我每日其實都有廁所去架... 都未話有便秒住...
但係亦都會有肚痾.. 所以又擔心咯..
你地會肚痾嗎?
d 婦科好似好難 book 呢.. 上個星期二 confirm 左, 只係睇左個普通 GP.. 婦科要 this Thurs 先有得睇。
依家諗諗下, 開始驚唔係真係有左 tim.. 因為仲未真真正正睇過專科..

肚痾都係正常架, 我個friend 除左m come feel 之外仲有肚痾tim, 佢以為自己食錯野腸胃炎去睇醫生先知bingo 左咋, 醫生話有d 人嘅腸胃係會敏感d 所以先會咁, 唔洗擔心架. 我就慘啦, 已經每日食兩個生果但都要二至三日先有一次大便, 好驚生痔瘡呀.

複式洋房

但 at least 便秘係懷孕的徵狀嘛...

我依家就擔心我又冇便秘又冇嘔係咪正常咯..

哎呀..好心急想快 d 見婦科呢.

首頁

尾頁

跳至