跳至
[2006年] 老公激死人

首頁

尾頁

複式洋房

老公激死人

好激氣!!我老公趁我上網時幫妹妹剪頭髲,將個陰剪到齊哂, 好似惾妹. 真激死人 !! 我真是好嬲, 覺得他对个女做什么事都應問我先!!

別墅

Re: 老公激死人

唔怕啦,帶去salon修修佢囉!唔好咁嬲喇,你老公都係想幫
個女做番d野姐

複式洋房

Thankyou anchalee.

But I'm still quite angry this morning. My husband and I seldom argue before our BB's birth. Since our daughter's birth, we are getting more argument (all because of BB). I'm scared that BB will affect our relationship?

別墅

如果再係咁,就一定會影響到你地嘅感情,
但其實你地任何一方都係為bb好姐,有時用
吓你方式,有時又用吓你老公意見,咁就一家
人開開心心囉!

複式洋房

其實剪頭髮都係一種樂趣,我老公笫一次時剪到bb好似(生野)咁.

男爵府

sen168 寫道:
其實剪頭髮都係一種樂趣,我老公笫一次時剪到bb好似(生野)咁.

豬B爸又係剪到豬B個頭一PAT PAT喎,睇到我
有時為左BB好,一定多意見架啦!我同豬B爸都係啦,不過你地個心要諗係為BB好,你又聽下佢意見,平心靜氣D,就得架啦!

大宅

monmonchiu,
唔緊要啦,你囡囡咁靚女,少少傻氣更加cutie啦!

複式洋房

多謝你哋的関心, 我和老公已經傾個話以後関於bb的事,大家要商量先. 原來多了個bb, 夫妻之間要有更多溝通!

大宅

贊同,前一排仲未適應到有個b,我同老公的關係差得好緊要,佢覺得我只係理個囡,唔理佢,攪到成日鬧交,諗過同佢離婚添呀,不過好彩而家無事,最緊要係互相遷就啦.
monmonchiu 寫道:
多謝你哋的関心, 我和老公已經傾個話以後関於bb的事,大家要商量先. 原來多了個bb, 夫妻之間要有更多溝通!

首頁

尾頁

跳至