意見反饋
義工

產前產後 今日: 6|主題: 240816

請指教, 穿水, 陣痛

男爵府

國民生產總值:5010

請指教, 穿水, 陣痛

係咪穿水後就會陣痛, 隔幾耐呢?

咁穿水後係咪一路不停流的? 係咪和小便的位置不同的?

該用戶已被刪除

Re: 請指教, 穿水, 陣痛

大宅

國民生產總值:2817

我係陣痛跟住見紅入院,到產房姑娘先幫我穿水架
好似賴尿咁-.-

男爵府

國民生產總值:9771

穿水, 陣痛......無乜特別一定摸式架!! 有D人穿水後幾個鐘先開始陣痛, 有D人陣痛到去到醫院要醫生人工穿水.......

穿水有D人係一大灘水湧出來, 有D就慢慢流, 總之都係好似失禁咁, 唔係到個人控制的!
位置當然不同啦.........你邊度生仔就D水就邊度流出來架啦!!

男爵府

國民生產總值:5010

咁會唔會以為係小便, 唔知穿咗水呢?

禁止訪問

國民生產總值:604

子爵府

國民生產總值:11139

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

bbkingdom 寫道:
係咪穿水後就會陣痛, 隔幾耐呢?

咁穿水後係咪一路不停流的? 係咪和小便的位置不同的?
個個都唔同架啵~
我自己就係肚痛先(好輕微,好似搞肚咁那住痛一下),之後醒左想去廁所,去唔到想再訓既時候發現有小小淺粉紅色近透明既野~因為岩岩係過左預產期既幾個鍾 所以我諗應該係生得,之後唔洗20分鍾穿水,之後就痛得月黎月密~去到E院大痛左個幾鍾生得~
穿水時係頭果一下湧哂出黎,一條M巾都唔夠用~(我自己)
之後全程就係慢慢滲D滲D咁囉~D水唔係小便位流出黎架~係你生BB果個位流~

伯爵府

國民生產總值:18885

bbkingdom 寫道:
咁會唔會以為係小便, 唔知穿咗水呢?

我個陣穿水唔係太覺,行開左先發覺地下有水...

侯爵府

國民生產總值:22545

好媽媽勳章

我果時起牀去洗手間
係洗手間除under時....突然穿水...

洋房

國民生產總值:34

唸起穿水
我就見紅先,然後經過好鬼痛,
跟住訓底比護士吉一吉,一陣好暖粒粒嘅水,
就响大腿間流出來,跟住就出力嘞!

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.