自由講場

跳至

首頁

尾頁

民房

對住個死佬, 我就黎死啦!

叫佢同個女一齊去迪士妮, 佢話遲d冇咁熱先.遲些都放完暑假, 成日係到拖. 成日唔出街, 對住佢我就黎死

大宅

Re: 對住個死佬, 我就黎死啦!

算吧啦...個個男人都係咁架啦! 以前未結婚,就邊度都同你去...

男爵府

妳自己帶米得囉

民房

自己帶好似好冇癮, 叫朋友去, 好多都去過. 有些又覺得貴唔去. 有冇人自己同小朋友去, 得兩個人.

男爵府

環保接龍勳章

校長 寫道:
妳自己帶米得囉

同意,你想去邊咪同小朋友去囉. 唔好俾人牽制住,邊度都去唔到先得架。
應當一無罣慮,只要凡事藉著禱告、祈求,和感謝,將你們所要的告訴神。
神所賜、出人意外的平安必在基督耶穌裡保守你們的心懷意念。

男爵府

有呀,我自己成日都同個囝週圍去,仲同佢去旅行滑雪。
該用戶已被刪除

民房

多謝哂你們, 之前叫在好多人去, 個個都有佢地的問題, 一些又話要同自己 honey 去, 唔會同其他人去, 有些又話貴, 攪到好冇癮. 攪到現在都未去. 之前覺得同個女兩個去, 好似好孤單. 但聽到你們咁講, 我都廢事救人去, 又唔係唔洗比錢.
靠山山倒, 靠人人倒, 靠自己最好.

大宅

同意啊!自己帶小朋友去啦,都可以玩得好開心呢!
Harry媽 寫道:
[quote]
校長 寫道:
妳自己帶米得囉

同意,你想去邊咪同小朋友去囉. 唔好俾人牽制住,邊度都去唔到先得架。[/quote]

禁止訪問

睛靈勳章

男爵府

但係好似同埋老公去好d咁wor,如果老公唔去,硬係欠缺d野咁..我自己覺得ja.....

大宅

旅行滑雪?我都係喎,有空大家約埋一齊去啦!我小朋友今年4歲半!
Cathyneo 寫道:
有呀,我自己成日都同個囝週圍去,仲同佢去旅行滑雪。

男爵府

好喎!上嗰聖誕我同囝囝(嗰時5歲)去korea,因為2 人佔一間房,囝囝要俾大人價,都幾唔抵,如果可以約埋一齊,2大人2小朋友一間房,可以慳啲。

大宅

BB保你大  皇帝仔BB

水晶宮

好媽媽勳章

我都覺得如果老公唔陪我地一齊去好似冇咁開心 去迪士尼應該一家人一齊去先開心

男爵府

嗰別老公唔同既,我就學識無謂勉強,玩完返黎一齊睇相都好開心。

同埋我覺得小朋友有得玩時要同佢玩,有啲機會miss左就搵唔返。好似囝囝以前好鐘意barney,嗰次barney黎香港表演,我都有買ticket同佢睇,佢不知幾開心,但係而家佢以經好少睇barney啲vcd啦,如果遲多幾年barney先做,到時再叫佢去睇,佢可能會話咁低B既。

洋房

我都係經常自己帶兩個仔仔出街玩,咪一樣玩得咁開心

大宅

咁大家keep in touch la, 我努力勸吓我隻女今年跟我一齊滑雪(因佢勁怕跌),我可以安排d小朋友入ski school 架!
Cathyneo 寫道:
好喎!上嗰聖誕我同囝囝(嗰時5歲)去korea,因為2 人佔一間房,囝囝要俾大人價,都幾唔抵,如果可以約埋一齊,2大人2小朋友一間房,可以慳啲。

禁止訪問

男爵府

yuyuma2001,
好喎,今年聖誕遲放,我都plan農曆年前去,到時再post出來睇吓大家夾唔夾到。
cathy

首頁

尾頁

跳至