意見反饋
義工

親子旅遊 今日: 246|主題: 148960

跳至
嘉煇會

男爵府

國民生產總值:7977

嘉煇會

我準備出發,有乜好食既菜館呀

大宅

國民生產總值:1957

Re: 嘉煇會

我都想知啊!!

大宅

國民生產總值:1958

Hi! 校長

咁啱呀! :mrgreen: 我上星期六日同老公同d朋友啱啱去完呀! 因為個package包dinner buffet, 不過好失望, 我地淨係唱完k去食宵夜咋, 聽我報告下先

我住Apartment, 隔離有3間企理d嘅食肆, 開到成2/3點, 我地去左老馬食家雞粥, 一煱要成$80, 都幾貴, 不過都ok, 因為好夠熱好夠味, 佢地仲有炭燒生蠔(當然我地唔夠試啦!), 試左燒雞翼同串燒, 都ok, 另外叫左炒米粉同菜, $1x好大碟, 好夠獲氣, 味道幾好, 不過建議唔好食d粉紅色嘅午餐肉, 怪怪地!

第二日下午茶去過有間港式茶餐廳, 無乜特別, 只係d腸粉都幾滑, 飲品同香港$$差唔多, 要成$8凍飲! 另外斜對面有間大板橋xxx雞嘅飯店, 我地無時間試, 我諗晚飯呢間會好d!

而apartment樓下就係超級市場, 都好多野買架! d麵包都靠得住

男爵府

Hi wing

long time no chat; 妳就生啦

妳係米去永東買飛。

妳講buffet好失望

大宅

校長

無咁快, 預產期11月12呀! 我地through中銀book, $788一pair包早餐同晚餐buffet, 但係d野食就麻麻地 無乜太多選擇. 住方面, 我地住apartment, 都幾靚仔, 有客廳開放式廚房, 有modern, 歐陸式同日式, d床好大張, 不過, 朝早7.開始出面d貨櫃車就係咁響"安"好鬼嘈

你係未同琳琳去呀? 酒店後面有個成功嶺公園, 好大都有d野玩, 有船仔, 騎馬, 高卡車, 釣魚...而d山水豆腐花就都係麻麻地 :-|

珍珠宮

國民生產總值:48714

校長

where go
i will go china this weekend, but worry 大雨

複式洋房

國民生產總值:200

Last time, I go 嘉煇會. We take dinner buffet at the hotel. It seems good and we can also order the barbecue food. But the dinner buffet provided by the restaurant near the apartment is not good and lack of choice.

民房

國民生產總值:123

請問係向邊樹嚟,係唔係澳門???

大宅

嘉輝會響東莞鳳崗架!

禁止訪問

國民生產總值:1871

大宅

wingtsang,

請問,3yrs 小朋友可唔可以同大人一齊騎馬? 因為我個囝好想好想騎馬...

大宅

咁我又唔知得唔得喎 我地無玩呀! 佢地d馬係大隻d架, 同埋都算乾淨

bettyby 寫道:
wingtsang,

請問,3yrs 小朋友可唔可以同大人一齊騎馬? 因為我個囝好想好想騎馬...

男爵府

好e
我下星期出發 等我去試下先

wing
我帶埋琳琳去玩呀,休息下,游下水

大宅

國民生產總值:1363

wingtsang 寫道:
校長

無咁快, 預產期11月12呀! 我地through中銀book, $788一pair包早餐同晚餐buffet, 但係d野食就麻麻地 無乜太多選擇. 住方面, 我地住apartment, 都幾靚仔, 有客廳開放式廚房, 有modern, 歐陸式同日式, d床好大張, 不過, 朝早7.開始出面d貨櫃車就係咁響"安"好鬼嘈

你係未同琳琳去呀? 酒店後面有個成功嶺公園, 好大都有d野玩, 有船仔, 騎馬, 高卡車, 釣魚...而d山水豆腐花就都係麻麻地 :-|

我想問你是跟中銀旅遊嗎?因為我都想去試下, 如果星期六下午去星期日返會唔會適合呢, 因為我只有呢個時間THX

侯爵府

國民生產總值:23142

校長,

我this weekend 都去呀, 我朋友攪架, 4個family一齊去, 我地book左3間 2-bedroom & 1 間 1-bedroom. 好似話用公司名book會平d wor.

spa 個邊有間vip room 話好正, 等我試左返黎報料啦

係呢,有無人知羅湖係咪有shuttle bus 去架

我個fd 今次summer 係第3次去啦,佢讚到不得了 :lol:

大宅

yes, 羅湖有mini bus 去的, 但係我上個星期六去要等成1個鐘頭先有車,有好多人排隊GA...每架車可以坐26人..

侯爵府

國民生產總值:23142

等成1個鐘頭
bettyby 寫道:
yes, 羅湖有mini bus 去的, 但係我上個星期六去要等成1個鐘頭先有車,有好多人排隊GA...每架車可以坐26人..

伯爵府

國民生產總值:18266

好媽媽勳章

今個星期去, 有冇乜要留意
[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

大宅

國民生產總值:2080

我上星期去了, 都ok.
如果你地去, 又想抵玩, 就聽聽.
去到深圳訂房 ( 即羅湖火車站 ) $350.
房間是1房1廳. 勁大, 勁靓. *在嘉輝會公寓*.
不是在會所裹面. 而在路口嘉輝會公寓.
自助餐, 成人$88. 小童$55. 麻麻地.
最好出去出面食, 又平又好食.
會所都ok, 如果你帶小童去, 指 3, 4 歲就唔抵.
所有要比錢項目都照計. 當小童計, 因一間房只可以免2人.
這天我是4人去, 2大2小. 小是3,4歲,
但食自助餐要付2位小童費用, 所以我無食. (入去望過麻麻地). 游泳池都要付2位.
如真的好似我咁, 2大2小去訂一間房就可以, 太大
無須要係香港訂套票.

伯爵府

國民生產總值:18266

好媽媽勳章

#sausau

多謝妳回應, 我地係永東買左package, 一行26人, 大家都話會所d食秒一般, 我地太多人想在會所食lunch, 有冇好介紹. 妳地有冇去成功嶺? 好玩嗎?
[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.