自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

有無人去過長洲,張保仔洞

我8月中和囝囝d同學加佢哋d媽咪到長洲玩一日...但行程有張保洞...我想之個洞係唔係好細架 ...行入去定捐入去架

伯爵府

Re: 有無人去過長洲,張保仔洞

捐入去,唔洗3分鍾己行完 :lol:

男爵府

好媽媽勳章

好似係行入去喎, 石與石之間的小路
300년이 지나도 당신을 사랑겠습니다.

男爵府

個洞細唔細架...我pat pat 好大 我驚我pat pat在依邊入到去...在令一邊出唔到阿

子爵府

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 畀面勳章

張保仔洞

大宅

令令 寫道:
個洞細唔細架...我pat pat 好大 我驚我pat pat在依邊入到去...在令一邊出唔到阿

會ga,最好帶定爆破工具

[/quote]
嬰兒游泳頸圈&脂肪電子磅【訂購處】[/quo
[939]

子爵府

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 畀面勳章

令令我找到呢個網,你去睇下
http://hk.geocities.com/sidneylau77/cheung_po.htm

男爵府

唉...你好雖架
sadman 寫道:
[quote]
令令 寫道:

會ga,最好帶定爆破工具

[/quote]
嬰兒游泳頸圈&脂肪電子磅【訂購處】[/quo
[/quote]

男爵府

thx∼
numen 寫道:
令令我找到呢個網,你去睇下
http://hk.geocities.com/sidneylau77/cheung_po.htm
該用戶已被刪除

公爵府

2019新春慶豚圓 親子王國15週年勳章

我中五果年同同學去, 去之前完全無諗過係咁, 一去到就好失望, 點解真係一個洞而唔係一個大山洞. 跟住就好疑惑, 心諗果時張保仔點響入面住呀, 點收埋D寶藏呀.

珍珠宮

wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 陪月勳章

好耐之前去過2,3次到啦﹗
個度真係好多寶藏架﹗
一舊立3罰1,500,
你話係咪好多寶藏呀﹗

首頁

尾頁

跳至