跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問有冇人知係護協有得賣果套hello kitty 1套7件既床上用品幾多錢???

請問有冇人知係護協有得賣果套hello kitty 1套7件既床上用品幾多錢???
我果日去唔記得睇下,但係又想睇下bb展會唔會平d,如果有人去開護協,幫我睇下呀,thx^^
因為我都住得幾遠

男爵府

Re: 請問有冇人知係護協有得賣果套hello kitty 1套7件既床上用品幾多錢???

護協買$570呀

大宅

Re: 請問有冇人知係護協有得賣果套hello kitty 1套7件既床上用品幾多錢???

甚麼牌子呀? 有沒有相呀?
分享煮食的樂趣, 是減壓的一種好方法!

大宅

Momoko8,

Did 護協 need to join member to buy their stuff?
Where is it? Do they have website? Thanks!

男爵府

聽講你有雀巢同惠氏bb card也可以去買野架,不過就只可以買bb野囉,其他就好似真係要現職護士先可以買,我上過去上面睇過,但係冇買到野,諗住等遲d吉之島大特價先去買

http://www.nurse.org.hk/c_index.htm

佐敦白加士得25-27號慶雲商業大廈2樓2室(近寶靈街)
Tel: 23146925
Time: 10:30am-7:00pm(Mon-Fri)
10:30am-4:00pm(Sat)

男爵府

hellokitty1011,

雅方婷呀

首頁

尾頁

跳至
熱門主題