意見反饋
義工

產前產後 今日: 12|主題: 240808

跳至
生完果刻,個肚皮係點架?鄒晒?......

複式洋房

國民生產總值:376

生完果刻,個肚皮係點架?鄒晒?......

由38吋變30吋?????

複式洋房

國民生產總值:437

Re: 生完果刻,個肚皮係點架?鄒晒?......

肚皮鬆晒趺左落黎........黑蚊蚊........有排減

洋房

國民生產總值:366

肚皮鬆晒趺左落黎 , 軟棉棉 ,
我冇黑蚊蚊...

複式洋房

國民生產總值:499

yes, 好似漏咗氣個波咁!!

別墅

國民生產總值:894

有d空虛感~~裏面軟"林林"
而且重好似個大波漏晒氣咁~

男爵府

國民生產總值:5258

相信嗰個感覺一定好核突﹗呢種情況會維持幾耐架?係咪要起碼連續一個月日日帶住個收腹帶架?

洋房

國民生產總值:366

咁又唔係好核突喎...我仲覺得幾得意...
係一張純天然人肉床"玉"呀 b 訓得好開心同舒服...

子爵府

國民生產總值:11139

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

phoebechan2 寫道:
由38吋變30吋?????

我生果時個肚44串(未有BB時只有24串)
一生完果下打平訓係到就好平,無肚LAM,不過好鬆..一企係到就 D肉"聚"哂落去下腹位置...好似有左4,5個月咁,.不過用左收腰帶1星期就好好多喇~
只係肚皮鬆囉~

公爵府

國民生產總值:28379

You make me laugh.

愛笑媽媽 寫道:

伯爵府

國民生產總值:18885

愛笑媽媽 寫道:

我同意呀,我都係咁...不過都想快d收到身...

男爵府

國民生產總值:7216

畀面勳章

me2^.^
愛笑媽媽 寫道:
肚皮鬆晒趺左落黎 , 軟棉棉 ,
我冇黑蚊蚊...
06年7月8日在浸會醫院開刀出世,重2.55kg,身長46cm,頭圍32.5cm

大宅

國民生產總值:3220

tomum 寫道:
有d空虛感~~裏面軟"林林"
而且重好似個大波漏晒氣咁~

Me 2~~

大宅

國民生產總值:1583

好媽媽勳章

咁應該生完bb後幾時用收腹帶呀?即刻?定係第二日呀?

大宅

國民生產總值:3220

BB妹媽咪 寫道:

i started using it on the 3rd day~

複式洋房

國民生產總值:376

teresa621,

你個肚44吋咁勁,我八月中生,現在37吋未夠.你要幾耐先變番24吋呀?

男爵府

國民生產總值:5511

teresa621,
咁你肚又真幾勁?印象我生時差不多45吋, 但我孖胎wor

子爵府

BB妹媽咪 寫道:

順產既即時已經可以用得架喇~

子爵府

phoebechan2 寫道:
teresa621,

你個肚44吋咁勁,我八月中生,現在37吋未夠.你要幾耐先變番24吋呀?

我8個月時肚都係40.都係重左30磅到.唔知做咩last2個月...突然暴漲,個肚44,重左40幾磅....
我e+生完已經就快5個月...都仲係27腰 :-(

子爵府

jc0901 寫道:
teresa621,
咁你肚又真幾勁?印象我生時差不多45吋, 但我孖胎wor

hahaha~我都唔知點解突然會大得咁快唷
我囡出世時都差不多有8磅呢
你孖胎係囝定囡呀~?

大宅

國民生產總值:1583

好媽媽勳章

teresa621 寫道:
順產既即時已經可以用得架喇~

明白!希望到時可以快d修到個肥肚腩喇...

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.