跳至
[2006年] expo

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章

expo

呢個星期個expo,你地會唔會帶埋bb去. 我想帶, 但係又怕太多人.... ?-(

大宅

Re: expo

盡量都唔帶 lu, 咁多人, 如果帶埋佢都係行個圈就走人.

大宅

人太多了,我唔會帶BB去,帶埋BB去,不能專心買野。
]

大宅

我會帶思仔去,剛剛過了的書展和動漫展,我都有帶埋思仔去,
雖然迫D,辛苦D,但都冇問題,佢仲周圍望呀,比佢見下大埸面

大宅

我星期日bb要參加比賽, 一定要去.
不過星期一早上也可能自己再去.

男爵府

jammylau 寫道:
呢個星期個expo,你地會唔會帶埋bb去. 我想帶, 但係又怕太多人.... ?-(

唔戴bb la,因為我會星期一先至去.
dora611,你囡囡參加爬行比賽? 雖然唔可以喺現場支持你,我同jerry仔喺呢度同你& bb鼓掌,預祝你地成功!!!
俾心機呀!!!!

大宅

你囡囡入咗決賽呀? 勁呀 加油加油!!!
dora611 寫道:

別墅

Add oil!!
dora611 寫道:

別墅

Dear dora611,
你bb好勁呀!星期日要加多d油!!
不過總決賽好似晌星期六(8月5日)下午2-4pm喎! Check 一 check唔好miss

dora611 寫道:

大宅

Sorry, 我小b剛5個月大(2月28出世=我結婚紀念日), 還未識爬.
我只是參加按摩比賽, sun noon.
不過bb18磅幾, 同妳們1月bb差不多
anyway, 多謝大家之祝福.
==============

Danielle_Szeto 寫道:
Dear dora611,
你bb好勁呀!星期日要加多d油!!
不過總決賽好似晌星期六(8月5日)下午2-4pm喎! Check 一 check唔好miss

[quote]
dora611 寫道:
[/quote]

大宅

dora611,
Add oil!!!
]

首頁

尾頁

跳至