意見反饋
義工

產前產後 今日: 0|主題: 240700

生完之後病左!! 到底睇中醫定西醫好??

別墅

國民生產總值:752

生完之後病左!! 到底睇中醫定西醫好??

19號開刀生完....星期日開始咳, 條氣好似好唔順咁, 睇中醫定西醫好呢??

大宅

國民生產總值:1385

Re: 生完之後病左!! 到底睇中醫定西醫好??

睇中醫啦~ 生完身体好弱, 中醫會幫你調理好先再落藥呀~
但西醫D藥好毒呀~ 我覺得唔適合生完就食, 本人一向覺得西葯唔好~因為有副作用, 所以中醫好D....溫和D

大宅

國民生產總值:1302

tracybaby 寫道:
睇中醫啦~ 生完身体好弱, 中醫會幫你調理好先再落藥呀~
但西醫D藥好毒呀~ 我覺得唔適合生完就食, 本人一向覺得西葯唔好~因為有副作用, 所以中醫好D....溫和D

me too

別墅

國民生產總值:752

已經食左兩日中藥, 好似一d用都冇???
點算??

男爵府

國民生產總值:7216

畀面勳章

我咁大個女都未睇過中醫= =
所以俾我一定會揀返睇西醫...
06年7月8日在浸會醫院開刀出世,重2.55kg,身長46cm,頭圍32.5cm

男爵府

國民生產總值:5225

我都會睇中醫... 我睇上環吉叔~

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.