意見反饋
義工

論盡家傭 今日: 26|主題: 126687

信奉回教? 基督教?

大宅

國民生產總值:1473

信奉回教? 基督教?

請問信奉回教同基督教, 有咩分別呀?

如果請印印, 請個信回教好 or 基督教好呀?

子爵府

國民生產總值:14757

2018復活節勳章 2018勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章

Re: 信奉回教? 基督教?

宗教信仰係個人自由, 我會考慮她的工能力。
千 山 我 獨 行......... 不 必 相 送..........

大宅

國民生產總值:1205

如果佢信基督教就唔使就佢唔食豬肉囉。
同埋信基督教就唔會有落降頭果D既∼野。

大宅

國民生產總值:1473

Thanks!

我個舊工人, 佢之前係信回教既, 前幾個月開始信左基督教, 佢同我講, 佢而家信左基督教, 食豬肉啦 (佢以前唔食豬肉架), 重有係唔云以前 d 朋友啦, 佢話佢以前 d 朋友係信回教, 係衰人黎架 Wor, 佢要放 Sunday, 要返教會 Wor, 信唔信佢好呢?

大宅

國民生產總值:1205

信佢∼不過唔使就佢放Sunday比佢羅∼
佢都好野喎,呢條要求放Sunday橋都比佢諗倒,報呀∼∼∼

你話佢知信仰係在心中既,唔係sunday返下教會就係好信徒。
而且教會唔係淨係只有sunday開掛!?

複式洋房

國民生產總值:475

信唔信佢就冇所謂,但佢話信耶穌都唔一定要星期日放假返教會格!唔通返唔到就代表唔信咩!佢會唔會想成基放星期日呀!

過客 寫道:
Thanks!

我個舊工人, 佢之前係信回教既, 前幾個月開始信左基督教, 佢同我講, 佢而家信左基督教, 食豬肉啦 (佢以前唔食豬肉架), 重有係唔云以前 d 朋友啦, 佢話佢以前 d 朋友係信回教, 係衰人黎架 Wor, 佢要放 Sunday, 要返教會 Wor, 信唔信佢好呢?

Love You Forever Hazel

男爵府

國民生產總值:7556

信佢,問佢返邊間,幫佢打去問下有冇星期六堂.....如果有就返星期六都得。我毎人覺得如果信佐,群D香港人,會乖D。

大宅

國民生產總值:4200

過客 寫道:
Thanks!

如果佢係真正既基督徒,應該唔會話人係衰人架,無論果d人有點唔好,都唔會咁話人,我覺得佢係想要求放星期日多d,如果唔理佢,睇下佢又點?!

水晶宮

國民生產總值:53768

我個印印系基督徒,做也一樣求求其其,時時偷懶,起碼為人唔錯,冇咩道德上問題
少奶奶的身份,丫頭的命...

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.