美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

有無人用過regen o既擦子膠去死皮呀~!!

hello, 我想問有無媽咪用過regen(<---唔知有無串錯,)o既擦子膠去死皮呀,我想買, 但係唔知好唔好用, 唔知會唔會用一排就無效呢~我見倒萬寧特價$99, 唔知係咪最平呢?? 唔該哂~!
心怡豬網誌click here

伯爵府

2019新春慶豚圓 認識瑞士牛牛第一回

Re: 有無人用過regen o既擦子膠去死皮呀~!!

唔係用一次就一勞永逸. 要 個個 WK 用.

我覺得都OK

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

我依家都用緊, 第一次用後就覺得好d皮膚好滑同好似有d白左, 依家keep住一星期用1,2次, 每次用後都好滑好乾淨, 都OK嫁! 萬寧不嬲都長期做特價$99, 不過萬寧好多時護膚用品會照價再做8折(得閒行多d萬寧睇下啦), 即折後$80, 你可以到時買仲抵!!
節錄: 將進酒~李白
人生得意須盡歡,莫使金樽空對月,
天生我材必有用,千金散盡還復來。
烹羊宰牛且為樂,會須一飲三百杯。
岑夫子,丹丘生,將進酒,杯莫停。
與君歌一曲,請君為我傾耳聽。
鐘鼓饌玉不足貴,但願長醉不復醒。
古來聖賢皆寂寞,惟有飲者留其名。

別墅

嘩,太好啦,既然反應唔錯,我一於等佢8折o個時買啦~

大宅

REGENT / Bio-essence邊隻好呀???

伯爵府

2019新春慶豚圓

you can consider joining the regene club (free of charge). Things there is cheaper than Manning. I join and purchase a large bag of products yesterday with many gifts (e.g. mask over 10 pcs) and it costed me only $430. Very cheap!

複式洋房

係呀, regene 雖然有時mannings 買平d (不過買多過一件就一定美纖社抵d喎...) and 美纖社好多野送

http://www.stagebeautie.com/main.php?page=offer&pno=1

p.s.
上次買左
- mask * 2盒
- 美白收毛孔精華
- 通淋巴啫喱
- 10 塊mask (特價$9x)
- 10 塊eye mask ($7x)
~$550

另外送左 6塊mask + 一支潔面液 (原裝, 唔係sample) + 一大袋sample (eye mask, cream, 擦子膠, mask, 燕窩粥, 消腩茶, 膳後廋, etc)....等等..... 都唔記得la, 總之就好鬼多!!!

公爵府

無休,

今日萬寧regene擦子膠做特價$89, 護膚用品會照價再做8折, 即$71.2!!!

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

我用緊,效果唔錯

我係專門店買,有好多野送架

別墅

咁我應該O係萬寧買定係美纖社買呀

公爵府

無休,

如果你有其他嘅regene產品要買,當然去美纖社買啦!你上佢地website睇下,如果只不過想試左regene擦子膠先,當然去萬寧買!

別墅

哈哈,唔該哂你喎, 你有無bb ga?幾個月呀, 做fd呀~!!hehe...好小有人會答我野~! 好開心tim~!

公爵府

無休 寫道:
哈哈,唔該哂你喎, 你有無bb ga?幾個月呀, 做fd呀~!!hehe...好小有人會答我野~! 好開心tim~!

唔洗客氣! 我都是知小小扮代表, 大家互相報料等大家知多d!
我個囡已經2歲多啦!!

民房

我都有用呀..我媽媽buy野既時候buy俾我ga..
幾好ga..因為我有暗瘖所以感覺d skin好似唔清潔咁..
用左之後感覺清潔好多..暗瘖都小左....我會keep住用ga..

首頁

尾頁

跳至