育兒好物

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

取消-有冇媽咪可以夾份訂mamy poko(米奇老鼠)尿片M碼

我收倒gerber 張form, 可優惠價$85一包(要3箱以上), 唔知有冇媽咪想訂, 又唔夠數, 可join埋訂呢?

大宅

Re: 有冇媽咪可以夾份訂mamy poko(米奇老鼠)尿片M碼

咁你有無問過佢係日本製造!定台灣製造先?
如果係日本我要3包!THX~

複式洋房

Re: 有冇媽咪可以夾份訂mamy poko(米奇老鼠)尿片M碼

冇分既咩? 我响吉之島買要$104

大宅

有分架!台灣果隻無咁好架!
我上次係東西訂$87一包

複式洋房

啱啱打左去問係日本做架, 一箱有3 包
lan0529 寫道:

複式洋房

lan0529,

咁係响果度訂既係咪日本架?

大宅

一箱幾$,又有幾片呢?
小b仔晉熙相簿 傻豬晉熙BB 26/10/05 3:02AM 係屯門醫院出世啦 出世 ~ 2.97KG 轉身:21/03/2006 31/10 ~ 3.18KG 1ST牙:13/05/2006 10/11 ~ 3.57KG 識坐 :17/06/2006 26/11 ~ 4.66KG 識行 : 13/01/2007 31/12 ~ 5.85KG 出水豆:19/02/2007 03/02 ~ 6.96KG 14/03 ~ 7.96KG 09/05 ~ 8.66KG 28/10 ~ 10.48KG 22/01 ~ 11.6KG 80CM 27/04 ~ 12.5KG 86.5CM

複式洋房

CATHY_0122 寫道:
一箱幾$,又有幾片呢?

一箱有3包, 一包有58條, 3箱or以上$255(平均[email protected]), 但我要唔倒3箱,so問吓有冇人share

別墅

如果不嫌麻煩, 仲可以入日元去佢地東亞銀行戶口, 又會再平d添, 我上次都係咁, 好似結果平均hk$81一包.

lan0529 寫道:

大宅

nw22 寫道:
如果不嫌麻煩, 仲可以入日元去佢地東亞銀行戶口, 又會再平d添, 我上次都係咁, 好似結果平均hk$81一包.

[quote]
lan0529 寫道:
[/quote]
你意思係東西平均hk$81一包?

別墅

yes, 我上次差不多這個價錢, 當然要睇番當日入數時的日元水位, 總之1包是1202日元.

lan0529 寫道:
[quote]
nw22 寫道:

[quote]
lan0529 寫道:
[/quote]
你意思係東西平均hk$81一包?[/quote]

複式洋房

nw22,

咁佢地一唔使一次過訂三箱?

大宅

一箱有幾多包呀
:-D

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

nauhtycat
我都可以要一箱喎

NAUGHTYCAT 寫道:

一箱有3包, 一包有58條, 3箱or以上$255(平均[email protected]), 但我要唔倒3箱,so問吓有冇人share
個性固執,熱情(愛結交朋友),愛和平(不喜爭執),頭腦靈活,做事欠勇氣及信心(所以較容易放棄機會),要學習加強主動性喺做事方面、加強表達力及疑心(易相信別人)。

大宅

有冇尿濕顯示架, 如果有既我都想order一箱試下

別墅

一箱共三包, 我響九龍區, 訂一箱都可以免費送貨, 其他區就好似要最少訂兩箱.
你可以上佢地website睇睇 --> 東西貿易

nw22,

咁佢地一唔使一次過訂三箱?

男爵府

2019勳章 BK Milk勳章

咁有否結論未呀 ?
究竟响邊度取貨呀 ?

如大家確認 , 我都想一齊訂呀 !
但我未用過呢雙片 , 唔知好無用 ?
唔知可唔可以 share 一包我試試呢 ??

tks .....

複式洋房

照NW22所講, '東西'會平D喎.
doryee 寫道:
nauhtycat
我都可以要一箱喎

[quote]

[/quote]

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

naughtycat
咁係咪去東西訂呀?定問下東西一次過order多d會唔會再平d?
個性固執,熱情(愛結交朋友),愛和平(不喜爭執),頭腦靈活,做事欠勇氣及信心(所以較容易放棄機會),要學習加強主動性喺做事方面、加強表達力及疑心(易相信別人)。

複式洋房

等我問吓先~~~
doryee 寫道:
naughtycat
咁係咪去東西訂呀?定問下東西一次過order多d會唔會再平d?

首頁

尾頁

跳至
熱門主題